Patru oameni au fost ucişi de dronele ucrainene picate în Belgorod

Publicat:

Patru oameni au fost ucişi de dronele ucrainene picate în Belgorod

Patru persoane au fost ucise de lovituri ucrainene în regiunea rusă Belgorod, de la frontiera cu Ucraina, în ultimele 24 de ore, a declarat marţi guvernatorul regiunii, în timp ce Ministerul Apărării a anunţat că au fost distruse 38 de drone, transmite AFP, potrivit stiripesurse.ro.

‘Aceste 24 de ore au fost foarte dificile pentru regiunea Belgorod. Patru persoane au murit, 20 au fost rănite, 17 sunt încă în instituţii medicale, două fiind în stare gravă’, a scris guvernatorul Viaceslav Gladkov pe Telegram.


Citeşte şi: Biden promite noi măsuri pentru apărarea aeriană a Ucrainei – Stiripesurse.md

Primarul oraşului Belgorod, Valentin Demidov, a anunţat anterior că forţele ucrainene au lansat atacuri nocturne în toată regiunea.

Patru oameni au fost ucişi de dronele ucrainene picate în Belgorod

Responsabili ruşi au anunţat că au avut loc atacuri şi în alte regiuni din vestul Rusiei, mai ales în Kursk, Voronej, Volgograd, Rostov şi Astrahan.

În noaptea de luni spre marţi, forţele ruse au distrus 38 de drone ucrainene, a indicat Ministerul Apărării.

‘Sistemele de apărare aeriană în serviciu au distrus şi interceptat trei drone în regiunea Belgorod, şapte în regiunea Kursk, două în regiunea Voronej, 21 în regiunea Rostov şi cinci în regiunea Astrahan’, a transmis ministerul pe canalul Telegram.

Patru oameni au fost ucişi de dronele ucrainene picate în Belgorod

Aceste atacuri au survenit după ce Rusia a lansat un baraj de rachete asupra Ucrainei luni, care a lovit un spital pentru copii la Kiev şi a provocat zeci de morţi în total în mai multe oraşe.

Cel puţin 37 de persoane au fost ucise, printre care trei copii, şi peste 170 au fost rănite, a declarat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Loviturile au avariat aproape 100 de clădiri, inclusiv câteva şcoli şi o maternitate, a adăugat el.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Pretorul sectorului Ciocana, în vizorul ANI. Nu-și poate justifica averea

Pretorul sectorului Ciocana, în vizorul ANI. Nu-și poate justifica averea Pretorul sectorului Ciocana, Sinilga Școlnic, riscă să-și piardă fotoliul, după ce Autoritatea Națională de Integritate...

De mâine până pe 9 august, traficul rutier va fi suspendat parțial pe bulevardul Moscova din capitală

De mâine până pe 9 august, traficul rutier va fi suspendat parțial pe bulevardul Moscova din capitală Traficul rutier pe bulevardul Moscova din capitală va...

Ministrul Energiei va participa la reuniunea P-TECC pentru securitate energetică de la București

Ministrul Energiei va participa la reuniunea P-TECC pentru securitate energetică de la București Ministrul Energiei, Victor Parlicov, va participa la cea de-a 5-a reuniune a...

Câți bani a alocat Chișinăul pentru locuitorii regiunii transnistrene în primele șase luni ale lui 2024

Câți bani a alocat Chișinăul pentru locuitorii regiunii transnistrene în primele șase luni ale lui 2024 În primul semestru al anului 2024, pentru locuitorii din...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.