X

Patru persoane, transportate la spital în urma unui accident rutier produs în raionul Orhei

Patru persoane, transportate la spital în urma unui accident rutier produs în raionul Orhei

Un accident rutier s-a produs în apropierea localității Peresecina, din raionul Orhei. În urma accidentului patru persoane au fost transportate la spital. Preliminar, cauza impactului a fost ieșirea pe contrasens a unui vehicul, comunică, pentru AGORA, ofițera de presă Elena Băetrău.

Accidentul rutier s-a propus în jurul orei 13:00, pe traseul R-6, în apropierea localității Peresecina, potrivit agora.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

Preliminar oamenii legii au stabilit că un șofer, de 64 de ani, deplasându-se spre municipiul Chișinău, ar fi ieșit pe contrasens și s-a tamponat frontal cu un alt vehicul, condus de un șofer de 36 de ani. Cel din urmă se deplasa regulamentar, în direcția muncipiului Bălți, precizează, pentru AGORA, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău.

În urma accidentului, șoferul de 64 de ani și trei pasageri celălalt vehicul au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale. Printre victime de numără și doi minori.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Totodată ambii, conducători fiind supuși testării alcooscopice s-a stabilit că ambii nu consumaseră alcool. La moment se întreprind masuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor comiterii accidentului rutier.

În urma impactului, pe traseul din zona Peresecina s-au format cozi de mașini, iar traficul a fost îngreunat.

Tags: accidentorhei
Social