X

Patru pretendenți luptă pentru șefia PCCOCS

Patru pretendenți luptă pentru șefia PCCOCS

Patru persoane pretind la statutul de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Citește și: La un pas de tragedie. S-a pornit la scăldat după ce a băut alcool

Consiliul Superior al Procurorilor (CSP) anunță despre finalizarea etapei de recepționare a dosarelor de concurs. Respectiv, la concurs s-a înscris procurorul-șef interimar al Procuraturii raionului Ialoveni, Ion Neguriță,  procurorul-șef interimar al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale,  Victor Furtuna, avocatul Andrei Mațco și adjunct al procurorului-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Alexandru Machidon.

În perioada imediat următoare Consiliul Superior al Procurorilor va aproba componența nominală a Comisiei speciale responsabilă de etapa preselecției candidaților, care constă în examinarea dosarelor depuse și interviul.

Precizăm că, la data de 24 iulie 2024, Consiliul Superior al Procurorilor a anunțat concurs pentru selectarea candidatului la funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS), termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs fiind data de 26 august curent.

Tags: concurs CSPConsiliul Superior al ProcurorilorPCCOCSșefia PCCOCS
Știrile zilei