X

Pavel Voicu spune că a fost filat ilegal

Pavel Voicu spune că a fost filat ilegal

Fostul ministru de Interne, Pavel Voicu, afirmă că a fost filat ilegal.

”Încă o dată mă conving că actuala guvernare, în agonie, încearcă să compromită alegerile locale din Republica Moldova, apelând la cele mai murdare metode. Deși pe durata întregii campanii electorale au folosit la greu resursele administrative, inclusiv instituțiile de forță, care abuziv au monitorizat, filat și intimidat oponenții, nu i-a ajutat cu nimic. Rezultatele obținute de PAS în acest scrutin, sunt catastrofale pentru ei. Aceasta îi face și mai agresivi, și mai predispuși la abuzuri. Ceea ce nu înțeleg cei de la guvernare, este că vor trebui să răspundă pentru fărădelegile comise.

Pavel Voicu spune că a fost filat ilegal

Activând mai mulți ani în instituțiile de forță, întotdeauna am apreciat corectitudinea și nu am tolerat abuzul și fărădelegile.

Sper mult că și actualii conducători al instituțiilor de forță fac la fel.

Grație deprinderilor mele profesionale, încă de la începutul campaniei electorale am observat că eu și echipa de la Bălți, pe care o reprezint, suntem monitorizați și filați. Nu am atras atenție pentru că atât eu, cât și echipa nu comiteam nimic ilegal. Dar pentru a nu admite provocări, am discutat cu mai mulți responsabili din instituțiile de drept, solicitându-le să-și facă treaba în strictă conformitate cu legea. Ei m-au asigurat că nu au fost autorizate careva măsuri speciale de investigație în privința mea.

Citeşte şi: Biden face o nouă gafă! Reacţia lui Antony Blinken spune tot (VIDEO) – Stiripesurse.md

Din acest moment, au apărut îngrijorări față de cele care se întâmplă. Începând cu săptămâna precedentă, monitorizarea și urmărirea mea s-a întețit.

Astăzi, la orele 11:28, două persoane neidentificate deocamdată mi-au filmat automobilul, calea mea de deplasare și casa familiei mele.

Înțeleg că guvernarea nu este mulțumită de rezultatul sondajelor desfășurate de ei în ceea ce ține de alegerea primarului de Bălți și vor încerca să mă șantajeze. Nu vor reuși, voi fi cu echipa până la urmă, până la eliberarea municipiului de cei care l-au distrus.

Pavel Voicu spune că a fost filat ilegal

Sper mult că cei care dau asemenea ordine, cât și cei care le execută, cunosc bine consecințele și pedeapsa penală care poate surveni.

Iar celor de la guvernare vreau să le transmit și pe această cale mesajul: Aţi venit la guvernare pe căi democratice, încercați să vă mențineți în limita unui comportament democratic corect. Iar dacă nu puteți face acest lucru, asumați-vă răspunderea pentru consecințe, care inevitabil vor surveni”, a scris Voicu pe pagina sa de Facebook.

Tags: BalţifilajPavel Voicu
Categorii: PoliticăȘtirile zilei