X

Pedro Sanchez a ajuns la Kiev şi este întâmpinat sub zgomotul sirenelor antiaeriene

Sirenele de alertă aeriană au fost activate la Kiev şi în regiune chiar în timp ce premierul spaniol Pedro Sanchez efectua o vizită oficială în capitala ucraineană, unde s-a întâlnit cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, relatează agenţia de presă EFE, citând media locale, potrivit agerpres.

Publicaţia The Kyiv Independent a relatat că o explozie puternică a fost auzită joi dimineaţă în partea de vest a capitalei ucrainene. Cu câteva minute înainte de producerea acesteia, au fost activate sirenele de alertă de raid aerian, care au răsunat timp de aproape o oră.

Citeşte şi: Un jurnalist a fost împuşcat mortal şi un altul rănit în Florida în timp ce relatau despre o crimă – VIDEO – Black News

Unele persoane, după ce s-a declanşat alarma, care anunţa posibilitatea unui atac aerian al armatei ruse, s-au refugiat în metrou, potrivit EFE.

Autorităţile ucrainene anunţaseră la începutul acestei săptămâni că în unele zone ale ţării vor fi consolidate măsurile de securitate în contextul împlinirii unui an vineri de la declanşarea invaziei ruse.

Citeşte şi: CUTREMUR puternic în estul Tadjikistanului – VIDEO – Black News

Anterior, publicaţia Ukrainska Pravda nu a exclus ca exploziile auzite în regiunea Kievului să fi fost urmare a activităţii sistemului de apărare antiaeriană.

Purtătorul de cuvânt al Forţelor aeriene ucrainene, Iuri Ignat, a precizat ulterior pentru publicaţia citată că sistemul de apărare antiaerian a fost pus în funcţiune pentru ”vânarea” unei drone de recunoaştere. 

Tags: Iuri IgnatkievPedro SanchezspaniaucrainaVolodimir Zelenski
Categorii: DiasporaRăzboi in Ucraina