X

Pentru săptămâna viitoare sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ce spun meteorologii

Pentru săptămâna viitoare sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. Ce spun meteorologii

Săptămâna viitoare va începe izolat cu ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Pe parcursul săptămânii vom avea maxime de până la +30°C. Datele se regăsesc pe platforma Serviciului Hidrometeorologic de Stat.

Luni, pe 24 iunie, în partea de nord a țării vor fi maxime de până la +26°C, în partea centrală – până la +28°C și în partea de sud – până la +29°C. Potrivit Serviciului, izolat vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice.

Citește și: Încă 30 de zile de arest pentru tatăl vitreg, care și-ar fi violat fetița de 11 ani și care a rămas însărcinată

Pentru următoarele zile nu au fost prognozate precipitații. Marți în partea de nord a țării vor fi maxime de până la +26°C, în partea centrală – până la +28°C și în partea de sud – până la +29°C. Aceleași maxime se vor înregistra și miercuri.

Pe 27 iunie, în partea de nord a țării vor fi maxime de până la +28°C, în partea centrală – până la +29°C și în partea de sud – până la +30°C. Aceleași maxime se vor înregistra și pe 28 iunie. Pe 29 iunie, în partea de nord a țării vor fi maxime de până la +28°C, în partea centrală – până la +29°C și în partea de sud – până la +29°C.

Sursa: newsmaker.md

Tags: meteoploivremea
Meteo