X

Percheziții în UTA Găgăuzia. Au fost ridicate kilograme de droguri

Percheziții în UTA Găgăuzia. Au fost ridicate kilograme de droguri

Patru kilograme de marijuana ridicate în cadrul unor percheziții efectuate astăzi de procurorii și polițiștii din UTA Găgăuzia.

Citește și: În comă alcoolică la opt ani. Copilul credea că bea compot

Oamenii legii au descins cu percheziții în această dimineață. Au fost efectuate 5 percheziții la domiciliile figuranților pe teritoriul raioanelor Vulcănești și Ciadîr-Lunga, în cadrul unei cauze penală de trafic de droguri. În urma perchezițiilor efectuate  la domiciliile a trei figuranți au fost depistate și ridicate substanța psihotropă „Metadonă” în tablete, substanța psihotropă sintetică „Sare”, masă vegetală uscată asemănătoare după miros cu marijuana în cantitate aproximativă de 4.5 kg, carduri, telefoane mobile, aparate artizanale de consum a substanțelor interzise și două cântare electronice de scară mică utilizate în cadrul activității infracționale a grupului criminal nominalizat.

Unul din bănuiți a refuzat să facă declarații pe caz. Acesta nu este la prima abatere de ordin penal, fiind cercetat în stare de libertate și într-un alt dosar de circulație ilegală a drogurilor.

Alți doi suspecți se eschivează de la organul de urmărire penală, momentan fiind întreprinse măsuri pentru localizarea acestora.

Tags: marijuanaperchezitiiPercheziții în UTA GăgăuziaProcuratura GeneralăUTA Găgăuzia
Știrile zilei