Persoanele vaccinate au voie FĂRĂ mască în parcurile Disney din SUA

Publicat:

Vizitatorii parcurilor Disneyland din California şi Disney World din Florida nu mai sunt obligaţi să poarte mască în exterior dacă sunt vaccinaţi împotriva COVID-19, conform noilor reguli intrate joi în vigoare, relatează AFP, potrivit agerpres.

Pentru a merge să-l vadă pe Mickey şi prietenii săi, masca rămâne obligatorie doar în interior pentru persoanele nevaccinate şi pentru toţi vizitatorii, indiferent de statutul de vaccinare, în locuri extrem de aglomerate sau sensibile precum vehiculele de transport şi infirmeria.


Citește și: Soldaţi americani au sosit joi în Slovacia – Black News

Înainte de pandemie, Disney World din Orlando, Florida, era principalul parc tematic din lume în ceea ce priveşte numărul de vizitatori, urmat de Disneyland din Anaheim, la sud de Los Angeles.

Măsurile sanitare, mai ales în ceea ce priveşte purtarea măştii, sunt diferite în cele două state, California adoptând o strategie mult mai strictă. Însă statul California a relaxat măsurile săptămâna aceasta ca urmare a scăderii puternice a numărului de contaminări, ceea ce a permis parcului Disney din Anaheim să se alinieze.

Parcurile Disney din Statele Unite şi-au închis porţile în martie 2020 din cauza pandemiei de COVID.

Citeşte şi: De unde va veni următoarea variantă îngrijorătoare a coronavirusului? – Black News

Dacă Disney World a început să-şi reia activităţile în iulie 2020, Disneyland a aşteptat până în mai 2021, după o perioadă de 415 zile de închidere. La acea vreme, accesul era rezervat locuitorilor din California şi purtarea măştii era obligatorie în toate circumstanţele.

Purtarea măştii în interior a rămas obligatorie joi şi la Universal Studios Hollywood, principalul concurent al Disneyland. Parcul este situat în comitatul Los Angeles, unde autorităţile sanitare au dreptul să menţină reguli mai stricte decât cele promulgate la nivelul statului.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.