X

Peste 100 de persoane îl acuză pe rapperul Diddy de agresiune sexuală

Peste 100 de persoane îl acuză pe rapperul Diddy de agresiune sexuală

Rapperul Sean Combs, cunoscut sub numele de Diddy, se confruntă cu acuzații grave de agresiune sexuală, având peste 100 de reclamanți, inclusiv 60 de bărbați și 60 de femei, care intenționează să depună plângeri în instanță.

Majoritatea acestor dosare vor fi înregistrate în New York și California. Avocatul Tony Buzbee a subliniat că 25 dintre cei 120 de reclamanți, care sperau să își construiască o carieră în industria muzicală sau de televiziune, erau minori în momentul incidentelor.

Conform publicației ,,Los Angeles Times”, în luna septembrie, procuratura din New York a anunțat un act de acuzare împotriva lui Combs, care include acuzații de trafic de persoane în scop sexual, șantaj și transportarea victimelor în vederea implicării în prostituție. Diddy a respins toate acuzațiile și neagă orice infracțiune.

Avocata lui Combs, Erika Wolff, a reacționat la aceste noi acuzații, afirmând că rapperul „respinge în mod categoric afirmațiile false și defăimătoare” potrivit cărora ar fi comis agresiuni sexuale, inclusiv asupra minorilor.

Reclamanții susțin că agresiunile sexuale comise de Diddy ar fi început în 1991, unele dintre victime raportând că au primit băuturi în care ar fi fost adăugate substanțe, fără ca avocatul să precizeze despre ce substanțe este vorba.

Procuratura a declarat că Diddy nu a acționat singur, având complici care „nu doar cunoșteau comportamentul său, dar erau implicați și în găsirea victimelor, pregătirea camerelor de hotel și procurarea medicamentelor”.

Diddy se află în arest în cadrul unei instanțe federale din 16 septembrie, iar cazul continuă să atragă atenția mass-media și a opiniei publice.

Tags: 100 de persoaneacuză pe rapperul Diddyagresiune sexuala
Monden