Peste 100 de protestatari au fost ARESTAŢI la Moscova – VIDEO

Publicat:

Peste 100 de persoane au fost arestate miercuri seară, după o acţiune a opoziţiei în centrul Moscovei, potrivit ONG-ului OVD-Info, care este specializat în monitorizarea manifestaţiilor în Rusia, relatează AFP, potrivit agerpres.

În total, 103 persoane au fost arestate, potrivit sursei citate, după acest miting neautorizat împotriva unei revizuiri a Constituţiei care acordă, în special, preşedintelui rus Vladimir Putin dreptul de a rămâne la putere până în 2036.


Citește și : Incendiu de amploare într-un port din sudul Iranului

Potrivit unor reporteri AFP, protestatari şi jurnalişti au fost arestaţi pe o stradă din centrul capitalei ruse, după o manifestaţie în Piaţa Puşkin.

Agenţia de presă rusă TASS, citând surse ale poliţiei, a indicat că peste 100 de persoane au fost arestate şi duse la secţii de poliţie.

O deputată a opoziţiei, Iulia Galiamina, a anunţat pe Facebook că a fost arestată împreună cu fiica sa la Moscova.

Citește și : The Guardian va suprima 180 de posturi, din cauza ‘şocului economic’ provocat de pandemie

Protestatarii au mers să-şi depună semnăturile pentru un posibil recurs la Curtea Supremă împotriva unei revizuiri a Constituţiei ruse.

După un vot organizat la sfârşitul lunii iunie şi începutul lunii iulie, această reformă a fost aprobată de aproape 78% dintre alegători, potrivit rezultatelor oficiale, dar opoziţia a denunţat fraude masive.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

VIDEO// Două furturi într-o zi. Poliția a prins hoțul de la Râșcani

VIDEO// Două furturi într-o zi. Poliția a prins hoțul de la Râșcani Un bărbat de 40 de ani din capitală a fost reținut de...

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X

Instruiți să detecteze armele de foc și munițiile cu raze X Reprezentanți din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău de comun cu cei...

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu

Nordul țării scapă de caniculă. La sud și centru rămâne în vigoare Codul galben și portocaliu Canicula scade din intensitate. Meteorologii au actualizat alertele. Respectiv,...

Atenție! Vin alte intemperii peste Moldova. Este emisă avertizare Cod galben

Atenție! Vin alte intemperii peste Moldova. Este emisă avertizare Cod galben După mai multe zile de foc, urmează ploi, furtuni și grindină. A fost emisă...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.