X

Petrocub a fost demolată de Ludogoreț, dar va juca în premieră în grupele unei competiții europene

Petrocub a fost demolată de Ludogoreț, dar va juca în premieră în grupele unei competiții europene

Petrocub Hâncești este ca și eliminat din Liga Europei. Campioana Republicii Moldova a fost învinsă cu 0-4 de Ludogoreț Razgrad în prima manșă a play-off-ului. Meciul retur se va disputa la Chișinău, pe 29 august.

Ludogoreț a dominat copios meciul, cu posesie de 69 la sută și un total de 27 de șuturi, dintre care 10 pe cadrul porții. Formația bulgară a deschis scorul în minutul 23, prin Kwadwo Duah. Aproape de pauză, gazdele puteau să-și dubleze avantajul, însă Aslak Fonn Witry a trimis balonul în transversală cu un șut din lovitură liberă, potrivit moldova1.md.

Citește și: 278 de secții de votare vor fi deschise în străinătate

În repriza secundă, Petrocub a înscris prin Ion Jardan, însă golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. Aproape imediat, discipolii lui Andrei Martin au încasat al doilea gol. Rwan Seco a marcat cu un șut din afara careului.

A fost 2-0 până în prelungiri, în care Ludogoreț a mai înscris 2 goluri, ambele prin Dinis Almeida.

Meciul celei de-a 2-a manșe a play-off-ului Ligii Europei se va disputa la Chișinău, pe 29 august. Chiar dacă nu va accede în grupa unică a Ligii Europei, Petrocub va ajunge în aceeași fază a Ligii Conferințelor. Va fi pentru prima dată când echipa din Hâncești evoluează în grupele cupelor europene.

Citește și: Kievul anunţă că vrea să oblige Moscova, prin ofensiva în Rusia, la negocieri ‘echitabile’

Tags: LudogorețPetrocub
Sport