Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Publicat:

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Petrocub continuă pregătirea pentru preliminariile Ligii Campionilor. În ultimul joc amical, moldovenii au izbutit să învingă cu 5-1. Pentru echipa din Hîncești au marcat: Mudrac, Platica o dublă, Lungu și Demian. Farul a reușit să marcheze și ea.

Singurul gol al trupei lui Hagi a fost marcat de Carlo Casap. Acesta a fost ultimul amical înaintea primului tur preliminar, pe care Petrocub îl va juca în compania celor de la Ordabasy, potrivit agora.md.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Primul meci din cele două manșe se va juca în Kazahstan, pe 10 iulie. Returul se va juca o săptămână mai târziu, pe stadionul Zimbru din capitală. Dacă va reuși să treacă mai departe, în turul 2 echipa noastră va da peste Apoel Nicosia.

Amintim că Petrocub a câștigat, anul acesta, în premieră, titlul de campioană a Superligii din Moldova.

Pe lângă această realizare, aceștia și-au trecut în palmares și cupa, reușind asfel eventul.

Cine este Ordabasy, adversara clubului Petrocub

Ordabasy Shymkent este un club de fotbal din Shymkent, Kazahstan. Ordabasy a fost fondat în 1949, inițial sub alt nume. Clubul a fost redenumit Ordabasy în 2000, după ce două cluburi locale, Zhiger și Tomiris, s-au unit.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Echipa își dispută meciurile de acasă pe Stadionul Kazhymukan Munaitpasov, care are o capacitate de aproximativ 20.000 de locuri.

Culorile clubului sunt albastru și alb. Emblema clubului reprezintă elemente tradiționale și culturale ale regiunii Ordabasy, o zonă cu semnificație istorică în Kazahstan. De asemenea, clubul kazah se află la fel, ca și Petrocub, la primul ei titlu de campioană.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei Argentina a reușit să se califice în semifinale...

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă

A început perioada de coșmar pentru cei alergici la ambrozie. În Chișinău sunt zone întregi pline de această plantă A început o perioadă sufocantă pentru...

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post)

Ucraina are nevoie de mai mult ajutor pentru a câștiga războiul, nu doar de cuvinte de sprijin din partea Occidentului (Washington Post) Săptămâna viitoare, la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.