X

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Petrocub a reușit să câștige cu 5 la 1 în amicalul jucat cu Farul Constanța

Petrocub continuă pregătirea pentru preliminariile Ligii Campionilor. În ultimul joc amical, moldovenii au izbutit să învingă cu 5-1. Pentru echipa din Hîncești au marcat: Mudrac, Platica o dublă, Lungu și Demian. Farul a reușit să marcheze și ea.

Singurul gol al trupei lui Hagi a fost marcat de Carlo Casap. Acesta a fost ultimul amical înaintea primului tur preliminar, pe care Petrocub îl va juca în compania celor de la Ordabasy, potrivit agora.md.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

Primul meci din cele două manșe se va juca în Kazahstan, pe 10 iulie. Returul se va juca o săptămână mai târziu, pe stadionul Zimbru din capitală. Dacă va reuși să treacă mai departe, în turul 2 echipa noastră va da peste Apoel Nicosia.

Amintim că Petrocub a câștigat, anul acesta, în premieră, titlul de campioană a Superligii din Moldova.

Pe lângă această realizare, aceștia și-au trecut în palmares și cupa, reușind asfel eventul.

Cine este Ordabasy, adversara clubului Petrocub

Ordabasy Shymkent este un club de fotbal din Shymkent, Kazahstan. Ordabasy a fost fondat în 1949, inițial sub alt nume. Clubul a fost redenumit Ordabasy în 2000, după ce două cluburi locale, Zhiger și Tomiris, s-au unit.

Citește și: Moldova îşi trimite militarii în Somalia

Echipa își dispută meciurile de acasă pe Stadionul Kazhymukan Munaitpasov, care are o capacitate de aproximativ 20.000 de locuri.

Culorile clubului sunt albastru și alb. Emblema clubului reprezintă elemente tradiționale și culturale ale regiunii Ordabasy, o zonă cu semnificație istorică în Kazahstan. De asemenea, clubul kazah se află la fel, ca și Petrocub, la primul ei titlu de campioană.

Tags: Petrocub
Sport