Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană

Publicat:

Pharrell Williams va purta flacăra olimpică în regiunea pariziană

Muzicianul şi creatorul de modă american Pharrell Williams va purta flacăra olimpică, vineri, în regiunea pariziană, înainte ca aceasta să ajungă în capitala Franţei pentru ceremonia de deschidere, potrivit unei surse apropiate organizatorilor.

Artist multipremiat, Pharrell Williams este cunoscut mai ales pentru melodiile sale dance “Get Lucky”, în asociere cu duo-ul Daft Punk în 2013, şi “Lucky”, potrivit stiripesurse.


Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

El a fost numit director artistic al colecţiilor pentru bărbaţi la Louis Vuitton în 2023, marca emblematică a gigantului de lux LVMH, care este un partener premium al Jocurilor Olimpice de la Paris (26 iulie-11 august).

Starul american în vârstă de 51 de ani va fi unul dintre purtătorii torţei în Seine-Saint-Denis, cel mai tânăr şi mai sărac departament din Franţa continentală, la nord de Paris.

Flacăra, care şi-a început călătoria spre Atena în aprilie, va traversa joi şi vineri această zonă muncitorească, trecând pe la Bazilica Saint-Denis, celebră pentru necropola sa regală, înainte de a reveni la Paris pentru ceremonia de deschidere.

Citește și : Comisia Europeană a dat alerta economică: Turismul în UE s-ar putea prăbuși din cauza încălzirii globale

Identitatea ultimului alergător de ştafetă rămâne necunoscută.

Vineri, în Seine-Saint-Denis, vor fi prezente vedete şi personalităţi, printre care fostul secretar general al ONU Ban Ki-moon şi actualul şef al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, precum şi rapperul MC Solaar şi actriţa Laetitia Casta.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice

Céline Dion, în vizită la Luvru cu două zile înainte de deschiderea Jocurilor Olimpice Céline Dion, care a sosit la Paris marţi, a făcut o...

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o ‘călătorie’ muzeală

Taylor Swift împrumută obiecte personale V&A din Marea Britanie pentru o 'călătorie' muzeală Ţinute, instrumente muzicale şi alte obiecte împrumutate de muziciana americană Taylor Swift...

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți

Curs de instruire pentru consilieri locali și primari, desfășurat la Primăria Bălți Pe 25 iulie curent, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Bălți, Institutul...

Popșoi: Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R.Moldova în UE

Popșoi: Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a R.Moldova în UE Irlanda este un susținător activ al procesului de integrare a Republicii...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.