X

Piaţa de peşte din Hamburg a fost INUNDATĂ

Oraşul Hamburg din nordul Germaniei a fost afectat de o furtună puternică miercuri, care, potrivit Poliţiei locale, a inundat celebra piaţă de peşte locală şi mai multe străzi din proximitatea portului, informează DPA, potrivit agerpres.

Nivelul mării a fost cu 2,76 metri peste mareea înaltă medie (MHW), calculată ca o valoare medie a fluxului zilnic, au precizat specialiştii de la Agenţia Federală Maritimă.

Citeşte şi: Guvernul de la Madrid face un pas important pentru legalizarea eutanasiei

Nu există raportări despre persoane accidentate, însă mai multe automobile au trebuit să fie îndepărtate din zonă din cauza acestei creşteri bruşte a nivelului mării.

Piaţa de peşte din Hamburg este o instituţie ce datează din 1703 şi atrage atât persoane matinale, cât şi mulţimi de petrecăreţi nocturni la primele ore ale dimineţilor de duminică, oferind trecătorilor sandvişuri cu peşte.

Citeşte şi: Bernie Sanders câştigă ‘la mustaţă’ alegerile din New Hampshire. Rezultat umilitor pentru Biden!

Landul german Schleswig-Holstein, ce are deschidere la Marea Nordului, a fost de asemenea afectat de furtună, iar nivelul apei a fost de aproximativ 1,5 metri deasupra MHW. Potrivit Poliţiei locale, nu au fost raportate inundaţii şi nici pagube materiale.

Tags: Agenţia Federală MaritimăgermaniaHamburglandul Schleswig-HolsteinMarea Norduluimareea înaltă medie (MHW)piata de peste
Categorii: Diaspora