Piloții de la Eurowings au început o grevă de trei zile; zeci de mii de pasageri afectați

Publicat:

Piloții de la Eurowings, companie aeriană a Lufthansa, au început luni o grevă de trei zile din cauza orelor de lucru, afectând zeci de mii de pasageri ai companiei aeriene low-cost, scrie Reuters, informează mediafax.

“A început. Și până acum nu există o nouă ofertă”, a declarat un purtător de cuvânt al sindicatului piloților Vereinigung Cockpit.


Citește și : Sprijinul militar al UE pentru Ucraina se intensifică

Sindicatul dorește ca transportatorul să ușureze volumul de muncă al piloților prin măsuri precum creșterea perioadelor de odihnă, dar Eurowings a avertizat în weekend că aceste cereri pun în pericol locurile de muncă.

Compania aeriană a declarat că aproximativ 240 din cele 488 de zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Köln, Hamburg, Berlin și Stuttgart, afectând aproximativ 25.000 de pasageri în prima zi de grevă.

Se așteaptă să anuleze un număr similar de zboruri marți și miercuri. Greva ar trebui să se încheie miercuri la ora locală 23:59.

Citește și : Centrala nucleară Zaporojie, DECONECTATĂ iar de la alimentarea externă cu energie

Piloții Eurowings au organizat o grevă de o zi pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă la începutul lunii octombrie, afectând aproximativ 30.000 de pasageri și anularea a circa 250 de zboruri.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți

Atac armat la o nuntă în Franța: Un mort și cinci răniți O persoană a fost ucisă și cinci rănite, trei dintre ele grav, în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.