X

‘Planeta maimuţelor: Noul regat’ şi ‘Crime în imobil’, sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+

‘Planeta maimuţelor: Noul regat’ şi ‘Crime în imobil’, sezonul 4, între noutăţile lunii august la Disney+

“Planeta maimuţelor: Noul regat”, “Exploratorii oceanelor”, o producţie National Geographic, sau sezonul patru din „Crime în imobil” se află între propunerile platformei Disney+ pentru luna august.

“Planeta maimuţelor: Noul regat”, din 2 august

Cu câteva generaţii în viitor după domnia lui Caesar, maimuţele trăiesc armonios ca specie dominantă, iar oamenii trăiesc retraşi. Pe măsură ce un nou lider tiran al maimuţelor îşi construieşte imperiul, o tânără maimuţă întreprinde o călătorie plină de provocări care îl va determina să pună la îndoială trecutul şi să facă alegeri care vor defini un viitor, atât pentru maimuţe, cât şi pentru oameni, potrivit stiripesurse.

Citește și : Mircea Geoană contraatacă după acuzațiile de plagiat

“Extratereştrii cârcotaşi”, sezonul 5, din 12 august

Patru extratereştri reuşesc să scape din lumea lor de origine care explodează şi aterizează forţat într-o casă din suburbiile Americii. Misiunea lor: să protejeze Pupa, un supercomputer viu care într-o zi va evolua în adevărata sa formă, îi va consuma şi va terraforma Pământul.

“Tiranul”, din 14 august

Un proiect secret din Coreea este dezvaluit Statelor Unite. Statele Unite cer încetarea proiectului, dar intervine un accident în timpul încercării NIS de a preda mostra. Paul, un agent american, face presiuni dure asupra NIS după incident şi se confruntă cu liderul proiectului, directorul Choe. Între timp, Jagyeong, un personaj-cheie în acest caz, şi Lim Sang, un veteran pensionar, încep să o urmărească pe subalterna directorului Choe, Moyong, din motive diferite. Toată lumea se reuneşte în cele din urmă, dar  are loc o întorsătură neaşteptată atunci când în joc este ultima mostră.

“Exploratorii oceanelor”, o producţie National Geographic, din 19 august

Este una dintre cele mai ambiţioase aventuri oceanice filmate vreodată, creată de producătorii seriei ”Planeta albastră” şi James Cameron. Producţia cu tehnologii avansate, o echipă aleasă de exploratori şi oameni de ştiinţă curajoşi porneşte într-o odisee globală pentru a rezolva unele dintre cele mai mari mistere ale oceanului prin intermediul vieţii animalelor şi ecosistemelor sale.

“The Supremes în restaurantul lui Earl”, din 23 august

Cele mai bune prietene de-o viaţă, Odette, Clarice şi Barbara Jean – „The Supremes” – împărtăşesc o legătură de nezdruncinat de zeci de ani în care au trecut prin furtunile vieţii. Acum, în contextul unor suferinţe din iubire, trio-ul este pus la încercare, confruntându-se cu cele mai dificile momente de până acum.

Citește și : O comisie specială parlamentară va identifica măsuri pentru depășirea crizei din agricultură

“Crime în imobil”, sezonul 4, din 27 august

În sezonul patru din „Crime în imobil”, trio-ul de podcasteri amatori se chinuie cu evenimentele şocante de la sfârşitul sezonului trei, în legătură cu dublura şi prietenul lui Charles, Sazz Pataki. Încercând să afle cine dintre ea sau Charles a fost victima vizată, investigaţia îi aduce în Los Angeles, unde un studio de la Hollywood pregăteşte un film despre podcastul “Only Murders”. Charles, Oliver şi Mabel se grăbesc să se întoarcă la New York şi pornesc într-o călătorie şi mai spectaculoasă – traversează curtea clădirii lor pentru a pătrunde în vieţile complicate ale rezidenţilor din West Tower din Arconia.

Tags: DisneyPlaneta maimuţelor
Diverse