X

PLDM a fuzionat cu PUN

PLDM a fuzionat cu PUN

Consiliul Politic Naţional al PLDM s-a întrunit în ședință în cadrul căreia a ales patru vicepreședinți ai formațiunii.

Participanții la ședință au aprobat noua componență a Consiliului, dar și noua componență a Biroului Permanent Central, transmite Știri.md.

De asemenea, au fost aleși încă patru vicepreședinți ai formațiunii: Iulian David, Lidia Sanduleac, Sergiu Burlacu și Ruslan Verbițchi.

Citeşte şi: ‘Miorița’ în războiul hibrid al Rusiei împotriva românilor – Stiripesurse.md

În cadrul ședinței s-a făcut o analiză a situației politice și social-economice din Republica Moldova, vorbitorii exprimându-și îngrijorarea în legătură cu înrăutăţirea continuă a situației în toate domeniile. Membrii PLDM și-au exprimat încrederea că doar o echipă profesionistă, cu adevărat atașată intereselor oamenilor poate scoate Republica Moldova din criza profundă în care a ajuns. Toți vorbitorii s-au arătat convinși că alegerile locale generale din 5 noiembrie 2023 trebuie să fie un prim pas pentru a lua țara înapoi și a-i da o nouă șansă.

PLDM a fuzionat cu PUN

În cadrul ședinței s-a făcut și o evaluare a pregătirii partidului pentru alegerile locale. PLDM a decis să se implice plenar în scrutinul electoral, dat fiind importanța acestuia pentru oameni, pentru țară, iar sloganul partidului va fi: Moldova cu oameni! Moldova pentru oameni!

De asemenea, în cadrul ședinței s-a aprobat contractul de fuziune al Partidului Liberal Democrat din Moldova cu Partidul Unității Naţionale, aceasta fiind ultima etapă a fuziunii celor două partide.

Tags: Lidia SanduleacPartidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM)Partidul Unităţii Naţionale (PUN)Ruslan VerbițchiSergiu Burlacuulian David
Categorii: PoliticăȘtirile zilei