PLDM nu va folosi imaginea Marcelei Paladi pentru a acumula voturi

Publicat:

PLDM nu va folosi imaginea Marcelei Paladi pentru a acumula voturi

PLDM nu intenționează să folosească imaginea Marcelei Paladi pentru a acumula voturi în cadrul alegerilor locale din 5 noiembrie.

Despre aceasta a declarat liderul PLDM, Vlad Filat, transmite Știri.md.


„Acest om a demonstrat nu doar caracter și dragoste de viață, dar a devenit și exemplu pentru foarte mulți. În viață trebuie să lupți pentru a-ți atinge scopurile.

Eu nu din auzite știu cum e să treci prin perioade complicate atunci când ți se pare că nimic nu mai are sens și poate din acest caz am atras atenția asupra Marcelei.

Totodată să nu uităm și de faptul că ea, fiind foarte tânără, a făcut parte din clubul liceenilor PLDM, deci nu este o persoană străină”, a declarat Filat.

Citeşte şi: Platforma de Sprijin pentru Moldova a ajutat țara să depășească mai multe crize

Totodată acesta a declarat că Marcela Paladi este atacată și criticată pe internet, în acest context liderul PLDM a îndemnat cetățenii și unii oponenți politici să renunțe la critici.

„Noi, ca partid, i-am oferit Marcelei o platformă, ea este pe poziția secundă în lista de candidați în CMC și cu siguranță ea va fi consilier municipal, noi nu am cerut nimic de la ea, ea este a doua pe listă.

PLDM nu va folosi imaginea Marcelei Paladi pentru a acumula voturi

Noi nu vrem să folosim situația ei și imaginea pentru a acumula voturi”, a mai adăugat Filat.

De asemenea ex-premierul a precizat că Marcela nu va fi membru de partid.

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care a rămas fără picioare în urma accidentului grav de pe Viaductul din Chișinău, și-a anunțat lansarea în politică la începutul lunii octombrie. Tânăra va candida pentru funcția de consilier în cadrul CMC.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK

Partidul Laburist, favorit în alegerile parlamentare ce au loc joi în UK Aproximativ 46 de milioane de britanici sunt aşteptaţi joi la secţiile de votare...

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul

Rusia este dispusă să exporte în continuare gaze spre Europa. Kievul vrea să-i închidă robinetul Rusia este gata să continue să livreze gaze Europei şi...

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri Activitatea partidului politic „Șansă” ar putea fi temporar stopată, iar formațiunea nu va putea participa la...

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, va ajunge în perioada următoare la Chișinău. Vizita va avea loc în...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.