X

După ce pleacă din Rusia, un înalt oficial chinez vizitează România

Un înalt responsabil chinez din domeniul securităţii, Guo Shengkun, va participa la o reuniune internaţională în Rusia, după care va efectua vizite în România şi Polonia, în perioada 23-30 aprilie, a anunţat luni purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez, Lu Kang, citat de Xinhua, potrivit agerpres.

Guo, care este membru al Biroului Politic al Comitetului Central al Partidului Comunist din China (CPC), membru al Secretariatului Comitetului Central al CPC, şi şef al Comisiei pentru afaceri politice şi juridice a Comitetului Central, va participa la cea de-a 9-a reuniune internaţională a înalţilor reprezentanţi pe probleme de securitate în Rusia, a indicat acelaşi purtător de cuvânt.

Citeşte şi: Un candidat la alegerile prezidenţiale din Mexic cere ‘să li se taie mâinile’ hoţilor

Cea de-a 9-a reuniune internaţională a reprezentanţilor de rang înalt responsabili cu problemele de securitate va avea loc la Soci – staţiune pe coasta rusă a Mării Negre – în perioada 24-26 aprilie, precizează site-ul oficial al Serviciului Securităţii Federaţiei Ruse.

Guo va efectua de asemenea vizite în România şi Polonia, în calitate de trimis special al preşedintelui chinez Xi Jinping, potrivit diplomatului chinez. 

Citeşte şi: ‘CAVIARgate’, scandalul de corupţie care dă peste cap APCE

Tags: ChinaGuo ShengkunPoloniaRomaniarusiasociXi Jinping
Categorii: Diaspora