Ploile torenţiale au inundat oraşul turc Istanbul – Cel puţin un mort

Publicat:

Oraşul Istanbul a fost paralizat sâmbătă de ploi torenţiale, care au provocat moartea unei persoane, şi inundaţii de proporţii ce au afectat o parte din Marele Bazar, unul din siturile istorice ale celui mai mare oraş din Turcia, potrivit AFP, scrie agerpres.

Un bărbat fără adăpost a fost găsit mort într-un pasaj subteran din cartierul Unkapani, aparent înecat, notează un reporter al AFP.


Poliţia a delimitat un perimetru de securitate.

Citește și : Netanyahu susţine că ‘nu este impresionat’ de ameninţările liderului Hezbollah

Ploile torenţiale au inundat numeroase subsoluri şi străzi din Istanbul, blocând circulaţia rutieră, feroviară şi maritimă.

Oraşul Istanbul s-a trezit paralizat, la mijlocul zilei de sâmbătă, de ploile abundente şi de maşinile blocate.

Feriboturile care fac trecerea între partea europeană şi cea asiatică au fost suspendate. Meteorologii au emis un avertisment de ploi torenţiale pe parcursul întregii zile.

Mai multe imagini au circulat pe reţelele de socializare care îi arătau pe comercianţii din Marele Bazar încercând să-şi protejeze tarabele.

Postul local de televiziune NTV a informat despre numeroase autoturisme blocate şi a prezentat maşini de pompieri încercând să vină în ajutor pasagerilor.

Citește și : Bilanțul atacului comis la o nuntă la Kabul a ajuns la 63 de morți și 182 de răniți

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi

Meniul de 10.000 de lire sterline pe care îl iau Prințul William și Kate în avion, la clasa întâi Te-ai întrebat ce servesc membrii familiei...

Messi a salvat Inter Miami

Messi a salvat Inter Miami Atacantul argentinian al Inter Miami, Lionel Messi, a adus clubului său o remiză în meciul din MLS cu Charlotte. Jocul din...

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate

Pericol iminent. Cod roșu de inundații, emis acum de hidrologi. HARTA zonelor de vizate Cod Roșu de inundații în România! Forțele de intervenție de la...

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă

Agenția de rating Fitch a oferit Republicii Moldova ratingul de țară B+ cu perspectivă stabilă Autoritățile Republicii Moldova sunt determinate să mențină stabilitatea macrofinanciară, iar...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.