X

Ploile torenţiale fac ravagii în Venezuela. Capitala a fost inundată! (VIDEO)

Ploile abundente, care afectează de săptămâna trecută regiunea centrală şi de vest a Venezuelei, au blocat luni capitala Caracas, unde mai multe străzi şi bulevarde au fost acoperite de apă şi de şuvoaie de noroi, relatează EFE, potrivit agerpres.

Consilieri municipali, primari şi deputaţi au informat pe conturile lor de Twitter despre situaţia în care se află mai multe cartiere precum şi principala autostradă a oraşului, Francisco Fajardo, care au fost complet inundate.

Citeşte şi: Trump a găsit scuza ideală: ‘Membrii unei bande şi persoane din Orientul Mijlociu se află în caravana migranţilor’

Autorităţile locale au cerut populaţiei să evite zonele inundate şi să raporteze orice stare de urgenţă.

În imaginile şi clipurile care circulă pe reţelele de socializare se poate vedea cum principalul râu care străbate capitala de la vest la est, El Guaire, este pe punctul să se reverse.


Citeşte şi: O bombă a fost descoperită lângă locuinţa lui George Soros din New York

În urma ploilor abundente, Protecţia Civilă a declarat duminică starea de alertă şi a informat că precipitaţiile vor continua şi în următoarele ore.

Institutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie (Inameh) a informat că se aşteaptă căderi de grindină în regiunea centrală a ţării şi “precipitaţii de la moderate la intense, însoţite de descărcări electrice şi rafale de vânt, pe întregul teritoriu naţional”.

Tags: caracasEl GuaireFrancisco FajardoInstitutul Naţional de Meteorologie şi Hidrologie (Inameh)inundatiiploi torentialeVenezuela
Categorii: Știrile zilei