Ploile torenţiale ÎNCHID şcolile din Mumbai

Publicat:

Cursurile în şcoli şi colegii au fost suspendate luni în Mumbai, centrul financiar al Indiei, în urma prognozelor meteorologice potrivit cărora ploile torenţiale care afectează zona vor continua, relatează Xinhua, potrivit agerpres.

”Toate şcolile şi colegiile particulare şi publice vor rămâne închise. Unele birouri guvernamentale care oferă servicii de urgenţă esenţiale vor rămâne deschise”, a scris duminică seară pe Twitter Corporaţia Municipală Brihanmumbai, care administrează oraşul Mumbai.



Citeşte şi: Un chinez a fost călcat în picioare de o turmă de elefanţi

Potrivit prognozelor Departamentului de Meteorologie din India (IMD), ploile intense din Mumbai vor continua în următoarele 24 de ore.

În oraşul Mumbai, afectat deseori de precipitaţiile abundente în timpul sezonului musonic, din iunie până în septembrie, a fost depăşit pragul de precipitaţii de 2.000 mm, înregistrându-se până în prezent 91,4% din cantitatea medie de precipitaţii sezonieră.

În perioada 1 iunie – 2 august, observatorul meteorologic al oraşului a înregistrat 2.117,8 mm de precipitaţii sub formă de ploaie. Media obişnuită în perioada iunie – septembrie este de 2.317,1 mm.

Citeşte şi: Jens Stoltenberg: ‘Lupii singuratici’ se inspiră unul de la altul

400 de persoane au fost evacuate după ce un râu care traversează oraşul a ieşit din matcă şi a inundat mai multe căi rutiere şi feroviare urbane.

Distribuţia curentului electric a fost întreruptă în mai multe zone ale oraşului şi în suburbii ca măsură de precauţie pentru evitarea unor accidente după ce săptămâna trecută o persoană a decedat prin eletrocutare în aşezarea învecinată Thane.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre”

Rusia și-a retras și ultima navă militară pe care o mai avea în Crimeea. Flota rusă „a pierdut controlul asupra Mării Negre” Rusia și-a retras...

Evenimentele Zilei de 17 iulie în Istorie

Evenimentele Zilei de 17 iulie în Istorie 17 iulie este a 198-a zi a calendarului gregorian și a 199-a zi în anii bisecți.   Sărbătorile Zilei de...

Horoscop 17 iulie 2024

Horoscop 17 iulie 2024  Nativii din zodia Capricorn se concentrează pe carieră, în timp ce Gemenii au o zi plină de energie, potrivit stiripesurse. Horoscop...

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico

Se anunță schimbări majore la ziarul Bild şi site-ul american de ştiri Politico Gigantul media german Axel Springer, care deţine popularul tabloid german Bild şi...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.