Ploile torenţiale ÎNCHID şcolile din Sicilia

Publicat:

Şcolile din jumătatea de est a Siciliei au fost închise ca măsură de precauţie în aşteptarea ploilor abundente prognozate să lovească vineri insula italiană, relatează dpa, potrivit agerpres.

Primarul Cataniei, oraş de la poalele vulcanului Etna, a ordonat joi seara ca şcolile să fie închise, în timp Protecţia Civilă italiană a emis o avertizare de vreme severă pentru această zonă.


Citeşte şi: O banală răceală ar putea oferi protecție suplimentară împotriva Covid – Black News

Vremea nefavorabilă a afectat Sicilia în această săptămână, furtunile lovind vestul insulei, în special în jurul Palermo, Agrigento şi Trapani. O înregistrare video postată vineri de serviciul de pompieri arăta cum serviciile de urgenţă au folosit echipamente grele pentru a curăţa străzile de noroi.

În Sciacca, lângă Agrigento, o stradă din faţa unui bloc s-a surpat şi câteva maşini au fost înghiţite de pământ, potrivit unei fotografii publicate joi de pompieri.

Citeşte şi: Julian Assange se căsătoreşte în spatele gratiilor – Black News

În urmă cu două săptămâni, un ciclon mediteranean s-a abătut asupra estului Siciliei. Potrivit mass-media, trei persoane şi-au pierdut viaţa şi enorme pagube materiale au fost raportate.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.