X

Poliţia avertizează că o leoaică ar fi în libertate în suburbiile Berlinului

Poliţia din capitala Germaniei a transmis în cursul nopţii un avertisment că un prădător mare, probabil o leoaică, ar fi în libertate în suburbiile sudice ale Berlinului, informează joi DPA, potrivit agerpres.

Locuitorii au fost avertizaţi să nu-şi părăsească locuinţele şi să ţină animalele de companie în casă.

Citeşte şi: Plahotniuc ar putea fi dat în căutare internațională. PA a expediat un demers repetat către Interpol – Stiripesurse.md

Poliţia şi departamentul de pompieri au declarat joi dimineaţă prin intermediul reţelelor de socializare că ei cred că un animal sălbatic observat în timpul nopţii este, probabil, o leoaică.

“Nu ştim de unde a venit”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei locale.

El a adăugat că grădinile zoologice, parcurile de animale, circurile şi centrele de protecţie a animalelor din zonă nu au raportat dispariţia unei leoaice.

Un martor a alertat poliţia cu privire la prezenţa unei feline mari după ce a filmat-o în tufişuri, din maşina sa. Unii martori au susţinut că au surprins pe camere o felină urmărind şi ucigând un mistreţ.

Citeşte şi: Fuga ‘creierelor’ din Rusia destabilizează activitatea economică – Stiripesurse.md

Poliţia a declarat pentru DPA că au fost folosite elicoptere pentru a căuta animalul în suburbia Kleinmachnow şi în comunităţile învecinate. Locuitorii au fost alertaţi prin aplicaţii de avertizare.

Kleinmachnow se află la periferia sudică a Berlinului, având o populaţie de circa 20.000 de locuitori. 

Tags: berlingermaniaKleinmachnowleoaică
Categorii: ExterneSocialȘtirile zilei