Poliţia britanică a arestat sâmbătă un bărbat în legătură cu descoperirea a două valize cu rămăşiţe umane, miercuri, pe un pod celebru din vestul Angliei, relatează CNN și News.ro.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost arestat în Bristol, oraşul unde pe podul suspendat Clifton au fost descoperite cadavrele. Suspectul urma să fie dus sâmbătă la Londra pentru interogatoriu, a declarat Poliţia Metropolitană din capitală.

Vineri, poliţia a declarat că rămăşiţele aparţin a doi bărbaţi adulţi şi că principalul suspect călătorise din Londra cu cele două valize.

Citește și: Bărbatul din Marea Britanie suspectat de comiterea unei triple crime folosind o arbaletă a fost capturat

Poliţia a primit rapoarte chiar înainte de miezul nopţii de miercuri despre un bărbat cu o valiză zdrenţuită din care părea să se scurgă sânge. Acesta se comporta ciudat pe pod. După ce a fost confruntat de public, suspectul a fugit lăsând valiza în urmă.

O a doua valiză a fost găsită în apropiere.

Poliţia a descoperit apoi rămăşiţe umane şi într-un apartament din vestul Londrei, despre care crede că au legătură cu părţi ale corpurilor găsite în Bristol.

Sâmbătă, poliţia a declarat că investigaţiile sunt în curs de desfăşurare, dar că, în acest stadiu, nu mai caută pe nimeni în legătură cu incidentul.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, care fusese arestat la Londra vineri dimineaţă după descoperirea macabră de pe podul suspendat Clifton, a fost eliberat fără a fi inculpat, a precizat poliţia metropolitană.

Arestarea de sâmbătă a fost salutată ca o „evoluţie semnificativă” în ancheta poliţiei de către comisarul adjunct Andy Valentine.

Înţelegem îngrijorările comunităţilor locale atât din Bristol, cât şi din Londra, iar agenţii vor rămâne în zonă în zilele următoare pentru a-i linişti pe cei afectaţi de acest incident tragic”, a declarat Valentine.

Poliţiştii cred că ştiu identitatea celor două victime de sex masculin, dar „identificarea oficială nu a avut încă loc”, au declarat aceştia. Poliţia încearcă să localizeze şi să informeze rudele acestora.