Poliţia britanică inspectează un colet suspect găsit în centru Londrei – FOTO, VIDEO

Publicat:

UPDATE: Poliţia britanică a anunţat vineri că pachetul suspect a cărui prezenţă a fost semnalată la Londra în apropierea clădirii cunoscută sub numele de Gherkin s-a dovedit a fi un dispozitiv electric inofensiv şi a ridicat coridoarele de securitate instituite în zonă, relatează Reuters.

“Cordoanele de securitate instituite în jurul St Mary Ax din cauza unui pachet suspect au fost ridicate şi acum zona este sigură”, a declarat poliţia londoneză pe Twitter. Tunul Gherkin se află pe 30 St Mary Ax.


“Nu există niciun motiv de alarmă – cutia s-a dovedit a fi un dispozitiv electric aruncat la gunoi”, a precizat poliţia.

Poliţia britanică a declarat vineri că investighează informaţiile referitoare la prezenţa unui pachet suspect la Londra şi a instituit coridoare de securitate în jurul turnului Gherkin.

“Le-am cerut oamenilor să evite zona în timpul investigaţiilor şi angajaţilor din clădirile din apropiere să urmeze procedurile interne”, anunţase poliţia.

Ştire iniţială: Poliţia britanică a anunţat vineri că investighează informaţiile referitoare la prezenţa unui pachet suspect la Londra şi a instituit coridoare de securitate în jurul clădirii de pe 30 St Mary Axe, cunoscută sub numele de Gherkin, relatează Reuters, potrivit agerpres.

“Am instituit cordoane de securitate în jurul St Mary Ax din cauza informaţiilor primite la ora 8:56 GMT referitoare la un pachet suspect (o cutie)”, a anunţat poliţia londoneză într-un comunicat pe Twitter.

Citeşte şi: CINCI români printre persoanele decedate în urma exploziei de la uzina chimică din Cehia (MAE)

“Le-am cerut oamenilor să evite zona în timpul investigaţiilor şi celor din clădirile din apropiere să urmeze procedurile interne”, a precizat poliţia.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.