X

Poliția de Frontieră avertizează asupra imaginilor false din AIC

Poliția de Frontieră avertizează asupra imaginilor false din AIC

Poliția de Frontieră avertizează că, în ultima perioadă, pe rețelele de socializare apar imagini video și fotografii cu aglomerații în terminalul aeroportuar sau în fața Aeroportului care nu sunt actuale și sunt folosite în interese politice.

Citește și: Un turist din Belgia a salvat un copil de la înec în Moldova

„Este adevărat că sunt segmente de timp când în terminalul aeroportuar se aglomerează cu pasageri, în special în intervalul orar 11:00 – 13:00, când sunt planificate mai multe zboruri concomitent. În aceste situații, Poliția de Frontieră, împreună cu autoritățile competente din Aeroport, implementează măsuri speciale pentru fluidizarea și degajarea fluxului”, se menționează în nota Poliției de Frontieră.

Aeroportul Internațional Chișinău rămâne, în continuare, cel mai solicitat punct de trecere a frontierei de stat, înregistrând zilnic peste 17.000 de traversări persoane. Începând cu luna iunie, numărul călătorilor a crescut semnificativ datorită sezonului estival, când atât conaționalii, cât și cetățenii străini, în special ucraineni, își planifică călătorii peste graniță.

Călătorilor li se recomandă, în această perioadă, să se prezinte la Aeroport cu cel puțin 3 ore înainte de ora zborului planificat.  

Tags: Aeroportul Internaţional Chişinăuaglomerație la AeroportAICPolitia de Frontiera a R. Moldova
Știrile zilei