Poliţia elenă a găsit rămăşiţe omeneşti devorate de animale într-o pădure; anchetatorii cred că e vorba de o britanică

Publicat:

Poliţia elenă ancheta marţi moartea unei presupuse turiste britanice în vârstă de 63 de ani, după descoperirea, într-o pădure din nordul ţării, a unor rămăşiţe umane devorate de animale, a declarat o sursă din forţele de ordine, citată de AFP.

“Se pare că aceste resturi sunt ale sexagenarei britanice Celia Lois Hollingworth”, declarată dispărută de rudele sale din Marea Britanie, a declarat sursa. “Însă nu suntem încă siguri 100%, până la concluziile medicului legist”, a adăugat el.


De asemenea, poliţia aşteaptă în următoarele zile rezultatul testelor care vor stabili cauza morţii – dacă victima a fost ucisă de animale sau a fost devorată după ce a murit.

“Nu excludem un act criminal” şi ca trupul nesufleţit să fi fost abandonat în zona unde trăiesc câini ciobăneşti, lupi şi şacali, a subliniat oficialul.

Iniţial, presa a scris că femeia a fost ucisă de animale, ceea ce ar reprezenta o afacere excepţională în ţară.

Poliţia din Rodopi (nordul ţării) a fost avertizată vineri în legătură cu dispariţia, în regiune, a Celiei Lois Hollingworth, după ce fratele său nu a mai primit veşti de la ea.

“Paşaportul acestei femei, precum şi un pantof, o geantă şi o pălărie identificate ca aparţinându-i” au fost găsite în apropiere de rămăşiţele umane din pădure, au spus anchetatorii.

Potrivit mărturiilor strânse de la martori, femeia a plecat cu o zi înainte satul Maronia, pentru a merge cu taxiul la un sit arheologic din apropiere. Poliţia a făcut descoperirea macabră la patru kilometri de sit.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Mai mulți pui de barză aflați în pericol au fost salvați

Mai mulți pui de barză aflați în pericol au fost salvați Mai mulți pui de barză aflați în pericol au fost salvați de inspectorii de...

Parc de joacă pentru micuții de la Olișcani

Parc de joacă pentru micuții de la Olișcani Aproximativ 2000 de persoane, dintre care 523 copii din satul Olișcani, raionul Șoldănești se bucură de...

Doi străini documentați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat

Doi străini documentați pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale EST, documentează un caz de tentativă...

Fermierii din mai multe raioane au fost consultați cu privire la crearea camerelor agricole

Fermierii din mai multe raioane au fost consultați cu privire la crearea camerelor agricole Fermierii și agricultorii din mai multe raioane au fost consultați cu...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.