X

Poliţia elenă a găsit rămăşiţe omeneşti devorate de animale într-o pădure; anchetatorii cred că e vorba de o britanică

Poliţia elenă ancheta marţi moartea unei presupuse turiste britanice în vârstă de 63 de ani, după descoperirea, într-o pădure din nordul ţării, a unor rămăşiţe umane devorate de animale, a declarat o sursă din forţele de ordine, citată de AFP.

“Se pare că aceste resturi sunt ale sexagenarei britanice Celia Lois Hollingworth”, declarată dispărută de rudele sale din Marea Britanie, a declarat sursa. “Însă nu suntem încă siguri 100%, până la concluziile medicului legist”, a adăugat el.

De asemenea, poliţia aşteaptă în următoarele zile rezultatul testelor care vor stabili cauza morţii – dacă victima a fost ucisă de animale sau a fost devorată după ce a murit.

“Nu excludem un act criminal” şi ca trupul nesufleţit să fi fost abandonat în zona unde trăiesc câini ciobăneşti, lupi şi şacali, a subliniat oficialul.

Iniţial, presa a scris că femeia a fost ucisă de animale, ceea ce ar reprezenta o afacere excepţională în ţară.

Poliţia din Rodopi (nordul ţării) a fost avertizată vineri în legătură cu dispariţia, în regiune, a Celiei Lois Hollingworth, după ce fratele său nu a mai primit veşti de la ea.

“Paşaportul acestei femei, precum şi un pantof, o geantă şi o pălărie identificate ca aparţinându-i” au fost găsite în apropiere de rămăşiţele umane din pădure, au spus anchetatorii.

Potrivit mărturiilor strânse de la martori, femeia a plecat cu o zi înainte satul Maronia, pentru a merge cu taxiul la un sit arheologic din apropiere. Poliţia a făcut descoperirea macabră la patru kilometri de sit.

Tags: Celiei Lois Hollingworthdescoperire macabralupiMaroniaPoliţia elenăramasite omenestiRodopisit arheologictaxiturista britanica
Categorii: DiasporaSocial