Poliţia germană caută de zeci de ani trei terorişti din fosta Facţiune Armata Roşie – VIDEO

Publicat:

Poliţia germană a primit informaţii de la 50 de persoane după ce recent a fost dată publicităţii o înregistrare video ce arată trei terorişti din fosta Facţiune Armata Roşie urmăriţi pentru o serie de tâlhării, relatează poliţia germană, transmite marţi dpa, potrivit agerpres.

Imaginile cu Ernst-Volker Staub (63 de ani), Burkhard Garweg (49 de ani) şi Daniela Klette (59 de ani), persoane căutate de poliţia germană de zeci de ani, au fost date publicităţii luni, în cadrul eforturilor de capturare a celor trei.


Poliţia germană crede că Satub, Garweg şi Klette se ascund în regiunea mediteraneeană sau în Olanda şi că pentru a se feri de poliţie ei au folosit relaţiile cu gruparea separatistă bască ETA sau cu organizaţia italiană Brigăzile Roşii.

Cei trei sunt bănuiţi de comiterea a nouă jafuri în nordul Germaniei începând din 2011, pagubele implicate fiind de sute de mii de euro.

Facţiunea Armata Roşie a fost dezmembrată în 1988, după o campanie de aproape 30 de ani de atacuri cu bombă, asasinate, răpiri şi jafuri de bănci în Germania. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.