Poliţia germană desfăşoară o amplă operaţiune împotriva traficului de migranţi

Publicat:

Poliţia federală germană a întreprins luni dimineaţă percheziţii în mai multe oraşe în cadrul unei operaţiuni de combatere a traficului de migranţi în formă organizată, transmite dpa, potrivit agerpres.

La ora locală 06.00 (04.00 GMT), poliţiştii au descins simultan în 33 de proprietăţi din Berlin, Hamburg, landurile Renania de Nord -Westfalia, Saxonia-Anhalt şi Saxonia, dar şi din capitala slovacă Bratislava, a informat un purtător de cuvânt al Departamentului de anchete penale la Berlin.


Citește și: NSA a spionat-o pe Merkel şi pe alţi aliaţi europeni

În jur de 700 de poliţişti au participat la operaţiune, majoritatea la Berlin.

Una din principalele două suspecte, o cetăţeană vietnameză, a fost arestată în capitala germană. O altă arestare a fost operată la Bratislava.

Conform purtătorului de cuvânt, femeile sunt acuzate de trafic de persoane în formă organizată din Vietnam spre Germania. Aceste persoane erau cazate temporar în apartamente din Slovacia.

Sumele cerute de traficanţi erau între 13.000 şi 21.000 de euro, a menţionat sursa citată.

Citește și: Scene din căsnicia unui mogul sau: tulburătorul act IV al lui Bill Gates

Persoanele traficate erau forţate apoi să-şi achite datoria lucrând în saloane de manichiură, studiouri de masaj sau în aşa-numite apartamente bordeluri, afirmă poliţia.

Operaţiunea de luni a fost desfăşurată din dispoziţia parchetelor din Berlin şi Leipzig, în cadrul investigaţiilor Europol, a mai precizat purtătorul de cuvânt. 

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia

Un moldovean l-a ucis pe bătrânul de care avea grijă în Italia Un bărbat de 81 ani din Italia a fost omorât cu cruzime de...

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.