Poliţia germană ‘ia la puricat’ mafia thailandeză. Operaţiune de amploare pentru combaterea prostituţiei

Publicat:

Poliţia germană a început miercuri dimineaţă o serie de percheziţii la nivel naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi a prostituţiei, transmit dpa şi Reuters, potrivit agerpres.

Percheziţiile, la care iau parte aproximativ 1.500 de ofiţeri, inclusiv din unitatea pentru acţiuni speciale a poliţiei (GSG9), reprezintă cea mai amplă astfel de operaţiune din istoria poliţiei federale germane, potrivit unui anunţ al acesteia postat pe Twitter.


Citeşte şi: Zborurile comerciale americane ar putea fi obligate să ocolească spaţiul aerian al Rusiei

Potrivit cotidianului Bild, în cadrul acestei operaţiuni, care vizează diverse locaţii, poliţia a percheziţionat peste 60 de bordeluri şi saloane de masaj, majoritatea dintre ele situate în landul Renania de Nord-Westfalia, din vestul Germaniei.

Forţele de poliţie germane vizează o reţea infracţională specializată în trafic de persoane dinspre Thailanda, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei germane, Jens Flören.

În oraşul Siegen, din landul Renania de Nord-Westfalia, poliţia a arestat mai multe persoane, printre care o femeie thailandeză în vârstă de 59 de ani.

Acţiunea poliţiei ar urma să dureze cel puţin până la ora locală 12:00 (10:00 GMT).

Citeşte şi: Donald Trump afirmă că este posibil ca întâlnirea cu Kim Jong Un să nu aibă loc până la urmă

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026

Prețul biletelor pentru Jocurile Olimpice de iarnă 2026 Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de iarnă din 2026, de la Milano şi Cortina...

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani

Consultări politice interministeriale între Republica Moldova și India, după 21 de ani Secretarul de stat al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Moldova, Sergiu Mihov, a...

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu. „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”

FOTO/ Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit cu Maia Sandu „Suntem alături de Republica Moldova pentru îndeplinirea visului european”, a transmis prim-ministrul României, Marcel Ciolacu,...

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE

Emmanuel Macron lansează un avertisment dur cu privire la viitorul economic al UE Președintele francez Emmanuel Macron a lansat un avertisment dur cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.