X

Poliţia germană ‘ia la puricat’ mafia thailandeză. Operaţiune de amploare pentru combaterea prostituţiei

Poliţia germană a început miercuri dimineaţă o serie de percheziţii la nivel naţional pentru combaterea traficului de fiinţe umane şi a prostituţiei, transmit dpa şi Reuters, potrivit agerpres.

Percheziţiile, la care iau parte aproximativ 1.500 de ofiţeri, inclusiv din unitatea pentru acţiuni speciale a poliţiei (GSG9), reprezintă cea mai amplă astfel de operaţiune din istoria poliţiei federale germane, potrivit unui anunţ al acesteia postat pe Twitter.

Citeşte şi: Zborurile comerciale americane ar putea fi obligate să ocolească spaţiul aerian al Rusiei

Potrivit cotidianului Bild, în cadrul acestei operaţiuni, care vizează diverse locaţii, poliţia a percheziţionat peste 60 de bordeluri şi saloane de masaj, majoritatea dintre ele situate în landul Renania de Nord-Westfalia, din vestul Germaniei.

Forţele de poliţie germane vizează o reţea infracţională specializată în trafic de persoane dinspre Thailanda, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei germane, Jens Flören.

În oraşul Siegen, din landul Renania de Nord-Westfalia, poliţia a arestat mai multe persoane, printre care o femeie thailandeză în vârstă de 59 de ani.

Acţiunea poliţiei ar urma să dureze cel puţin până la ora locală 12:00 (10:00 GMT).

Citeşte şi: Donald Trump afirmă că este posibil ca întâlnirea cu Kim Jong Un să nu aibă loc până la urmă

Tags: germaniaprostitutieRenania de Nord-WestfaliaSiegenThailandatrafic de persoane
Categorii: Diaspora