Poliţia italiană TAIE tentaculele MAFIEI calabreze! Peste 300 de persoane au fost ARESTATE!

Publicat:

Poliţia italiană a anunţat joi arestarea a 330 de persoane, inclusiv în Elveţia, Germania şi Bulgaria, în cadrul unei operaţiuni majore care a vizat temuta mafie calabreză ‘Ndrangheta, relatează DPA, potrivit agerpres.

‘Ndrangheta este considerată una din cele mai puternice grupări de crimă organizată din lume şi cea mai mare reţea de trafic de cocaină în Europa.


Citește și: Stare de urgenţă în Australia din cauza incendiilor de vegetație

Potrivit comunicatului carabinierilor, în jur de 260 de persoane au ajuns în arestul poliţiei, 70 au fost plasate în arest la domiciliu, iar patru au primit interdicţie de a mai intra în localităţile de reşedinţă.

Suspecţii sunt acuzaţi de asociere mafiotă, crime, extorcare, cămătărie, trafic de droguri, spălare de bani, corupţie şi fraudă.

Citește și: Pus sub acuzare de Camera Reprezentanţilor, Trump va fi judecat în Senatul controlat de republicani

Operaţiunea poliţiei a vizat grupări ale ‘Ndrangheta în provincia calabreză Vibo Valentia şi a scos la iveală legăturile acestora cu oameni de afaceri locali, funcţionari publici, politicieni şi poliţişti.

La operaţiune au participat peste 2.500 de carabinieri, fiind confiscate bunuri în valoare totală de 15 milioane de euro.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Un olandez, arestat în Rusia pentru ‘violenţă’ împotriva unui ofiţer de poliţie

Un olandez, arestat în Rusia pentru 'violenţă' împotriva unui ofiţer de poliţie Justiţia rusă a dispus vineri plasarea în arest provizoriu a unui cetăţean olandez...

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat ‘fără rușine’ pe secretarul general al ONU

Erdogan acuză Israelul că l-a atacat 'fără rușine' pe secretarul general al ONU Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, a acuzat vineri Israelul că l-a atacat...

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene

Trump sugerează că Israelul ar trebui să atace instalaţiile nucleare iraniene Fostul preşedinte Donald Trump a sugerat vineri că Israelul ar trebui să lovească instalaţiile...

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului

Polonia va începe să consolideze apărarea la graniţele sale cu Rusia şi Belarus până la sfârşitul anului Polonia va începe până la sfârşitul acestui an...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.