X

Poliţia păstrează tăcerea în cazul turcului asasinat la Chişinău

Poliţia păstrează tăcerea în cazul turcului asasinat la Chişinău

La trei săptămâni de la omorul în plină stradă a cetățeanului turc în sectorul Rîșcani al Capitalei, poliția nu a reușit să dea de urmele ucigașului. Oamenii legi refuză să ofere detalii pe marginea acestui caz, invocând măsuri de procedură. Până acum nu este clar dacă poliția a reușit să identifice cine este persoana care a tras, dar ministrul de Interne, Adrian Efros dă asigurări, că aceasta este căutată.

Citeşte şi: Trump critică dur ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice – Stiripesurse.md

„Noi avem 30 de zile pentru a desfășura ancheta, acest termen încă nu a expirat și noi ne dorim o anchetă foarte minuțioasă prin care să identificăm toate lacunele fie că-s de procedură, fie că sunt normative. Sperăm foarte mult săptămâna viitoare să avem încheiere pe ancheta dată. Suntem într-un proces foarte avansat și când vom avea informația sau ne va permite situația ca să venim cu mai multe precizări, atunci o să o facem”, a declarat Adrian Efros.

Poliţia păstrează tăcerea în cazul turcului asasinat la Chişinău

Până acum se știe că atacatorul avea fața acoperită în momentul atacului și purta o cască, iar până la locul crimei s-a deplasat cu o trotinetă electrică.

Asasinatul a avut loc la 10 iulie, în plină zi. la terasa unui local din Capitală. Victima s-a dovedit a fi un cetățean turc de 41 de ani, liderul unei grupări criminale din Londra, el fiind dat în căutare prin Interpol de Marea Britanie și Turcia. În Republica Moldova acesta fusese plasat în arest de două ori, dar ulterior eliberat, în timp ce cererea sa de azil era examinată.

Tags: Adrian EfrosasasinatchisinauRîşcaniturc
Social