Poliţia sud-coreeană cere emiterea unui mandat de arestare pe numele uneia din fiicele preşedintelui companiei aeriene Korean Air

Publicat:

Poliţia sud-coreeană a cerut vineri emiterea unui mandat de arestare pe numele uneia din fiicele preşedintelui companiei aeriene Korean Air, care ar fi atacat şi insultat un director executiv al unei companii de publicitate la o întâlnire de afaceri în martie, potrivit mass-media locale, relatează agenţia Xinhua, potrivit agerpres.

Presa locală citează secţia de poliţie Gangseo din Seul care anunţă că a cerut un mandat de arestare pe numele lui Cho Hyun-min, o fiică a preşedintelui companiei Korean Air Lines, Cho Yang-ho, acuzată de asalt şi obstrucţionare a afacerilor.


Citește și : Avertisment de CANICULĂ în Pakistan. Temperatura aerului a depăşit 44 de grade Celsius

Cho Hyun-min, responsabilă de marketing la compania aeriană, este suspectată că, în timpul unei întâlniri de afaceri în martie, a ţipat la un director de publicitate care nu i-ar fi răspuns corect la întrebări.

Ea a fost chiar învinuită că a aruncat în el cu un pahar de sticlă şi cu o ceaşcă de hârtie cu băutură în ceilalţi participanţi.

Acuzaţiile includ limbajul ei abuziv şi agresiunea ce a oprit desfăşurarea întâlnirii de afaceri.

Ea a respins acuzaţiile, spunând că a aruncat cu paharul de sticlă într-un loc unde nu stătea nimeni şi doar a împins cu mâna ceaşca de hârtie, fără să arunce băutura în oameni. Ea a susţinut de asemenea că are dreptul să oprească întâlnirile de afaceri.

Poliţia a chestionat-o marţi în legătură cu acuzaţiile, după ce a percheziţionat luna trecută birourile companiei Korean Air. Potrivit poliţiei, ea ar putea încerca să distrugă dovezi pentru a scăpa de detenţie.

Familia fondatoare a companiei Korean Air a fost recent criticată public pentru abuzuri faţă de subalterni şi subcontractanţi.

Acuzata este sora mai mică a lui Cho Hyun-ah, fost vicepreşedinte la Korean Air, care a fost închisă pentru încălcarea legilor privind siguranţa transportului aerian.

Citește și : Szijjarto: ‘Securitatea europeană începe din Asia Centrală’

În 2014, Cho Hyun-ah a ţipat şi a folosit un limbaj abuziv faţă de însoţitorii de zbor după ce a fost servită cu nuci macadamia într-un pachet închis şi nu pe o farfurie. Ea chiar a ordonat ca avionul să se întoarcă la poarta de îmbarcare în timp ce se afla pe aeroportul internaţional Kennedy din New York.

Cho a fost condamnată la un an de închisoare, dar a fost eliberată de o instanţă de apel mai târziu.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Tragedie la scăldat. Un bărbat s-a înecat într-un lac din Mileștii Mici

Tragedie la scăldat. Un bărbat s-a înecat într-un lac din Mileștii Mici Un bărbat de 53 de ani și-a pierdut viața în timpul scăldatului într-un...

Cahul Football Fest: Meciurile EURO 2024 vor fi transmise live în Piața Independenței

Cahul Football Fest: Meciurile EURO 2024 vor fi transmise live în Piața Independenței Fani ai fotbalului, pregătiți-vă! În perioada 9-14 iulie, Piața Independenței din Cahul...

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident

Ucraina nu poate să oprească avansarea trupelor ruse. Zelenski dă vina pe Occident În ciuda înțelegerilor de securitate și ale pachetelor de ajutor militar promise...

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei

Messi a vrut să facă show, dar a fost aproape să-și ”îngroape” echipa! Emiliano Martinez, eroul Argentinei Argentina a reușit să se califice în semifinale...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.