Polițista care a provocat accidentul din Sângera își recunoaște vina și vrea să răspundă pentru fapta comisă (avocat)

Publicat:

Polițista suspendată din cadrul INSP care a provocat un grav accident în orașul Sângera își recunoaște vina și vrea să răspundă conform legii pentru fapta comisă. Despre aceasta a declara avocatul șoferiței.

„Dumneaei a acceptat demersul procurorului, a acceptat scrisoarea adresată către instanță și consideră că, la ziua de astăzi, pentru faptele ei trebuie să răspundă.


Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Orice om are dreptul la apărare, ea a refuzat și apărarea, dar legislația nu prevede acest mod de acțiune”, a spus aceasta jurnaliștilor.

De asemenea avocatul a spus că și șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului, însă după ce medicii i-au acordat primul ajutor medical la spital, aceasta a fost dusă la izolator, unde se află și acum.

Avocatul a mai menționat că a fost angajat de părinții șoferiței, însă polițista suspendată refuză serviciile acestuia.

Reamintim că polițista nu s-a prezentat în prima instanță care a avut loc azi, 30 august, la două zile după tragedia provocată.

Accidentul s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit la fața locului.

În urma accidentului două fete minore, fiica victimei de 6 ani și sora sa de 17 ani au ajuns la spital.

Polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera este Felicia Guțu. Despre aceasta a publicat bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

În urma tragediei, familia tinerei mămici ucise a deschis un cont de donații pentru a-l susține pe soțul Valentinei, Petru Bivol și fiica sa de șase ani care a fost rănită.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri

„Șansa” lui Șor nu va putea participa la alegeri Activitatea partidului politic „Șansă” ar putea fi temporar stopată, iar formațiunea nu va putea participa la...

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova

Şefa Parchetului European vine în R. Moldova Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, va ajunge în perioada următoare la Chișinău. Vizita va avea loc în...

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie

391 de atacuri ruse în ultimele 24 de ore în regiunea Zaporojie Bombardamente ruse au făcut doi morţi în regiunea Zaporojie din Ucraina, a anunţat...

Recean a fost prezent la festivitatea de absolvire a UTM

Recean a fost prezent la festivitatea de absolvire a UTM Circa 1800 de studenți au absolvit miercuri Universitatea Tehnică a Moldovei. La evenimentul de înmânare...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.