X

Polițista care a provocat accidentul din Sângera își recunoaște vina și vrea să răspundă pentru fapta comisă (avocat)

Polițista suspendată din cadrul INSP care a provocat un grav accident în orașul Sângera își recunoaște vina și vrea să răspundă conform legii pentru fapta comisă. Despre aceasta a declara avocatul șoferiței.

„Dumneaei a acceptat demersul procurorului, a acceptat scrisoarea adresată către instanță și consideră că, la ziua de astăzi, pentru faptele ei trebuie să răspundă.

Citește și : R. Moldova cumpără electricitate din Rusia la prețurile vechi

Orice om are dreptul la apărare, ea a refuzat și apărarea, dar legislația nu prevede acest mod de acțiune”, a spus aceasta jurnaliștilor.

De asemenea avocatul a spus că și șoferița a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului, însă după ce medicii i-au acordat primul ajutor medical la spital, aceasta a fost dusă la izolator, unde se află și acum.

Avocatul a mai menționat că a fost angajat de părinții șoferiței, însă polițista suspendată refuză serviciile acestuia.

Reamintim că polițista nu s-a prezentat în prima instanță care a avut loc azi, 30 august, la două zile după tragedia provocată.

Accidentul s-a produs în noaptea de 28 spre 29 august, în localitatea Sângera. În rezultatul accidentului o femeie de 30 de ani a murit la fața locului.

În urma accidentului două fete minore, fiica victimei de 6 ani și sora sa de 17 ani au ajuns la spital.

Polițista beată, care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis o femeie, la Sângera este Felicia Guțu. Despre aceasta a publicat bloggerul Eugeniu Luchianiuc.

Citește și : Spînu vrea un acord cu chinezii pentru zboruri directe spre Hong Kong

Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore și suspendată din funcție. Aceasta riscă până la 10 ani de închisoare.

În urma tragediei, familia tinerei mămici ucise a deschis un cont de donații pentru a-l susține pe soțul Valentinei, Petru Bivol și fiica sa de șase ani care a fost rănită.

Tags: aparareinchisoareINSPinstanţăSângera
Categorii: JustiţieSocialȘtirile zilei