Polonski, unul din cei mai extravaganţi magnaţi ruşi, intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale

Publicat:

Dezvoltatorul imobiliar rus Serghei Polonski, condamnat pentru înşelăciune în dauna unor investitori, intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale care au loc anul viitor, a anunţat miercuri managerul său de campanie , relatează agerpes .

Polonski (44 de ani), unul din cei mai extravaganţi magnaţi ruşi, este cunoscut între altele prin faptul că şi-a mâncat cravata după ce a pierdut un pariu şi printr-o remarcă în sensul că oricine valorează mai puţin de 1 miliard de dolari merită “dat cu flit”. Este un personaj controversat, mulţi ruşi considerându-l un simbol al exceselor capitaliste.


Citiți și : Atena : protest al refugiaților în fața ambasadei germane

Maksim Şingarkin, fost membru al parlamentului, a precizat că a acceptat să fie directorul său de campanie şi a promis, într-o postare pe Twitter, o campanie “zguduitoare”.

Serghei Polonski a fost găsit vinovat de fraudă în iulie a.c., dar a fost pus în libertate, considerându-se că faptele comise s-au prescris. Magnatul a petrecut doi ani în închisoare în aşteptarea procesului. Nu se ştie deocamdată dacă faptul că a suferit o condamnare îl va împiedica sau nu să candideze.

Favoritul alegerilor rămâne actualul preşedinte Vladimir Putin, care încă nu şi-a anunţat intenţia de a candida din nou. Şi-au mai făcut cunoscută candidatura vedeta TV Ksenia Sobceak şi jurnalista Ekaterina Gordon.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia

O fetiţă de 3 ani din Moldova a fost găsită pe un şantier din Italia O fetiță de 3 ani din R.Moldova a fost găsită...

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit

Pfizer va testa în studii clinice un medicament oral pentru slăbit Grupul farmaceutic american Pfizer va testa în studii clinice o versiune modificată a unui...

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri?

Studiu: Cum sunt manipulați oamenii ca să nu renunțe la abonamentele pentru aplicații și site-uri? Studiu FTC: Majoritatea aplicațiilor și site-urilor web cu abonament practică...

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk

UE amenință platforma X cu o amendă uriașă. Ce legi încalcă rețeaua socială a lui Elon Musk Platforma X, fostă Twitter, a lui Elon Musk...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.