Pompeo: SUA speră să continue discuțiile privind denuclearizarea Coreei de Nord

Publicat:

Statele Unite speră să continue discuțiile privind denuclearizarea Coreei de Nord, a declarat vineri secretarul de Stat american Mike Pompeo, după ce un oficial nord-coreean a declarat că Phenianul ia în considerare suspendarea dialogului, relatează site-ul agenției Reuters, scrie Mediafax.

Pompeo a mai afirmat că se așteaptă ca liderul suprem nord-coreean, Kim Jong-un, să își respecte angajamentul de a nu relua testele nucleare.


Citește și : Șase pompieri chinezi au murit într-un incendiu de pădure

“Sperăm că vom continua să avem conversații, negocieri. Este dorința administrației să continuăm discuțiile pe acest subiect”, a declarat Mike Pompeo.

Choe Son Hui, ministrul adjunct de Externe al Coreei de Nord, a declarat vineri că liderii regimului de la Phenian studiază posibilitatea suspendării discuțiilor cu Statele Unite pe tema denuclearizării.

Choe Son-Hui a mai sugerat că Phenianul ar putea relua testele nucleare şi balistice, în contextul eşecului negocierilor pe tema denuclearizării cu Statele Unite.

Citește și : Polițiștii britanici au împușcat mortal un bărbat din Birmingham – VIDEO

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Magistrata Cupcea a picat evaluarea reluată

Magistrata Cupcea a picat evaluarea reluată Judecătoarea Veronica Cupcea a picat evaluarea reluată, anunță Comisia Pre-Vetting. Citește și: Plîngău nu ar susține-o pe Sandu nici în...

 O nouă ieftinire a benzinei și motorinei

 O nouă ieftinire a benzinei și motorinei

Pista principală a fost redeschisă pe Aeroportul Internațional Chișinău

Pista principală a fost redeschisă pe Aeroportul Internațional Chișinău După două luni de lucrări de reabilitare, pista principală a Aeroportului Internațional Chișinău 08/26 a...

Medvedev cere o ofensivă rusă spre Kiev și Odesa incursiunea forţelor ucrainene în regiunea Kursk

Medvedev cere o ofensivă rusă spre Kiev și Odesa incursiunea forţelor ucrainene în regiunea Kursk Moscova trebuie să înceapă o ofensivă asupra Kievului şi a...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.