POTOP în Thailanda (VIDEO)! Templele dintr-un oraş istoric au fost inundate

Publicat:

Mai multe temple din oraşul istoric thailandez Ayutthaya s-au aflat sub apă, miercuri, după ce ploile musonice abundente au inundat provincii din toată ţara, informează Reuters, potrivit agerpres.

Peste 40 de temple din Ayutthaya, care găzduieşte vechi edificii religioase budiste, ruine şi monumente, au fost afectate de inundaţii, a anunţat administraţia oraşului.


Citeşte şi: Johnson&Johnson cere autorizarea dozei de rapel pentru vaccinul său anti-covid – Black News

În unul dintre temple, Wat Satue, călugării au fost nevoiţi să vâslească în bărci mici din cauza apei care ajungea până la coapsă şi chiar până la nivelul gâtului.

“Este cea mai gravă inundaţie din ultimii 10 ani”, a declarat abatele Phra Kru Pariyat Yathikhun prin telefon pentru Reuters, adăugând că au fost inundate, de asemenea, comunităţile vecine.

În ultimele două săptămâni, autorităţile au emis avertizări de inundaţii care au vizat mare parte din ţară în timp ce furtuna tropicală Dianmu a provocat viituri în 32 dintre cele 76 de provincii thailandeze, omorând nouă persoane şi afectând aproape 300.000 de gospodării.

Citeşte şi: Frances Haugen acuză Facebook că acţionează din umbră. Congresul cere anchete amănunţite – Black News

Şaisprezece provincii erau în continuare inundate miercuri, inclusiv Ayutthaya, iar autorităţile au avertizat asupra unei alte furtuni tropicale prognozată în nord-estul ţării săptămâna viitoare.

Thailanda a suferit cele mai grave inundaţii din ultimele cinci decenii în 2011 când 65 dintre cele 76 de provincii ale sale au fost afectate şi sute de persoane şi-au pierdut viaţa.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Circulație dată peste cap. Mai multe troleibuze staționează

Circulație dată peste cap. Mai multe troleibuze staționează O pană de curent pe bulevardul Renașterii Naționale și bulevardul Grigore Vieru a dat peste cap circulația...

Ani grei de închisoare pentru bătrânul care şi-a înjunghiat mortal chiriaşul

Ani grei de închisoare pentru bătrânul care şi-a înjunghiat mortal chiriaşul Pensionarul de 71 de ani din Chișinău care acum 6 luni și-a înjunghiat la...

Număr record de pasageri pe AIC în primele șase luni ale anului

Număr record de pasageri pe AIC în primele șase luni ale anului În primele șase luni ale anului curent, a fost înregistrat un număr record...

Centrul multifuncțional din Orhei a fost închis

Centrul multifuncțional din Orhei a fost închis Activitatea Centrului multifuncțional din Orhei a fost suspendată, astăzi, 3 iulie, anunță Agenția Servicii Publice (ASP). Responsabilii instituției...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.