X

Prăpăd la Briceni. Mai multe animale domestice salvate dintr-o stână în flăcări

Prăpăd la Briceni. Mai multe animale domestice salvate dintr-o stână în flăcări

Mai multe animale domestice au fost salvate dintr-o stână în flăcări la Briceni. Incendiul a fost înregistrat aseară, în localitatea Corjeuți.

Citește și: Prima ședință de judecată în cazul omorului gravidei din Orhei

Pentru lichidarea arderii la fața locului au intervenit 5 echipe de salvatori. Aceștia au stabilit că focul a cuprins baloturi cu fân și parțial construcția stânei. Arderea a fost localizată către ora 17:34. Incendiul a fost lichidat complet către ora 21:29.

În urma incendiului, a fost distrusă în totalitate o construcție auxiliară cu suprafața de 100m2  metri, unde erau depozitate aproximativ 4 000 de baloturi de lucernă.

Din fericire, focul nu s-a răspândit spre alte construcții pe teritoriul complexului agricol. De asemenea,  pompierii IGSU de comun cu angajații  obiectivului au evacuat animalele domestice dintr-un grajd adiacent construcției auxiliare afectate.

Astfel,  pompierii au reușit să salveze 200 de oi, 8 porci, 6 câini, 50 de găini, precum și 2 tone de orz și 2 tone de porumb, care erau depozitate în butoaie în construcția  adiacentă de 200 m2 care risca să fie cuprinsă de  flăcări.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Tags: BriceniCorjeuțiIGSUincendiu la Corjeuțiincendiu stânăstână de oi
Știrile zilei