Pregătești trusa medicală de vacanță? Iata șapte recomandări din partea specialiștilor

Publicat:

Pregătești trusa medicală de vacanță? Iata șapte recomandări din partea specialiștilor

Vacanța mult așteptată aduce mereu un amalgam de trăiri: de la emoția așteptării unor impresii și cunoștințe noi, până la teama că ceva ar putea merge nu întocmai cum ai planificat.

Unul dintre momentele mai puțin plăcute, care s-ar putea să-ți umbrească vacanța este starea de rău. Orice călătorie presupune anumite schimbări în alimentația zilnică și contactul cu oameni noi. Prin urmare, stările de rău pot interveni oricând. De cele mai multe ori, călătorii se confruntă cu:


  • răul de mișcare
  • disconfort gastrointestinal
  • viroze sau rinite

Citește și: Chiar urmează să ne drogăm copiii ca să nu se mai îngrașe în halul acesta?

Astăzi vom analiza împreună ce preparate Heel sunt indicate pentru a fi luate în călătorie, având în vedere profilul ridicat de siguranță și eficacitate dovedit timp de mulți ani.

Angin-Heel SD, Vertigoheel, Viburcol, Gripp-Heel, Gastricumeel, Nux vomica-Homaccord, Euphorbium compositum SN – lista medicamentelor din seria Heel care pot fi utile în trusa medicală de vacanță. Îți propunem să le analizăm bine împreună, ca să aflăm în ce situații pot fi eficiente.

Kinetoza sau răul de mișcare – este o problemă des întâlnită în rândul călătorilor, în special dacă este vorba despre o călătorie pe mare. Unele persoane suferă de acest sindrom și în timpul călătoriei cu automobilul sau avionul. Dacă te confrunți cu această problemă, ar fi bine să pui în trusa medicală Vertigoheel. Preparatul are efect psihotonizant, vasodilatator, oligodinamic. Astfel, poate diminua răul de mișcare și starea de amețeală. Se poate de administrat de către adulți și copii de la 12 ani.

Felurile de mâncare noi și schimbarea regimului de alimentație pot duce la tulburări funcționale ale tractului gastrointestinal. Un ajutor bun în aceste situații pot fi medicamentele Gastricumeel și Nux vomica-Homaccord:

În caz de senzația de stomac prea plin sau arsură, încearcă Gastricumeel. Acest preparat poate ameliora spasmele gastrice, regla nivelul de aciditate și îmbunătăți funcția motorie a stomacului.

Alte situații în vacanța pot fi greață, constipație sau diaree și balonare. În așa caz pot fi utile picături orale Nux vomica-Homaccord. Au efect antiinflamator, coleretic, antidiareic, dezintoxicant.

Dacă vacanța ta este dată peste cap de o răceală, în ajutor îți vin Angin-Heel SD, Gripp-Heel, Viburcol și Euphorbium compositum SN:

Dacă punctul tău slab este gâtul, atunci Angin-Heel SD poate fi cea mai bună alegere! Dacă este administrat la primele simptome ca durere în gât, senzație de arsură în gât, poate ameliora această stare. Angin-Heel SD are un efect antiinflamator, analgezic, antibacterial (acțiune mediată), dezintoxicant astfel înlăturând simptome precum inflamație, durere, umflarea amigdalelor.

Dacă simți că ai simptomele răcelii ca somnolență, dureri de cap, dureri musculare, Gripp-Heel poate ajuta.

Dacă pleci în vacanță împreună cu copiii, atrage atenție la Viburcol. Viburcol are efect detoxifiant, analgezic, antispastic și sedativ. Datorită acțiunii sale complexe, preparatul poate fi un ajutor de încredere în caz de dureri cauzate de spasme sau inflamații, agitație pe fundalul febrei și chiar în caz de neliniște cauzată de dentiție. Important! Viburcol nu este un medicament antipiretic, ci doar optimizează răspunsul corpului la febră. Apropo, Viburcol poate fi administrat și adulților, spre ex. în cadrul sindromului algic pe fundal de procese inflamatorii ale organelor genitale feminine.

Euphorbium compositum SN este un spray nazal. Poate fi administrat în caz de respirație dificilă sau secreții nazale din cauza rinitei non-alergice sau alergice. Îl poți folosi în cazul în care simți că ai răcit sau ai nasul înfundat. Important! Euphorbium compositum SN nu are componente vasoconstrictoare și hormonale, nu cauzează dependența.

O persoană prevenită este înarmată cu informație prețioasă! Toate preparatele se eliberează fără rețetă și pot fi administrate la etapa de automedicație

Acestea sunt medicamente. Citește cu atenție prospectul. Dacă apar simptome neplăcute, adresează-te medicului sau farmacistului!

Îți dorim o vacanță în siguranță, cu multe impresii plăcute! www.heel.md

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io – Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar

Satelitul lui Jupiter fierbe la propriu. Astronomii au observat lacuri de lavă pe Io - Luna celei mai mari planete din sistemul nostru solar Jupiter ascunde...

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe

Regizorul francez Benoit Jacquot, inculpat pentru violarea a două actriţe Regizorul Benoit Jacquot a fost inculpat miercuri pentru violarea actriţelor Julia Roy, în 2013, şi...

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni

Dieta vegană vs. cea pe bază de carne: experimentul unor gemeni Având în vedere faptul că pe rețelele de socializare circulă numeroase diete care promit...

Microplasticele afectează fertilitatea bărbaților. Care sunt sursele prin care ajung în organism (studiu)

Microplasticele afectează fertilitatea bărbaților. Care sunt sursele prin care ajung în organism (studiu) Infertilitatea, adică imposibilitatea de a obține o sarcină după un an de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.