Premieră în istoria de 155 de ani a revistei Harper’s Bazaar: O primă doamnă a Americii apare pe copertă

Publicat:

Prima Doamnă, Jill Biden, apare pe coperta ediției din iunie/iulie a revistei Harper’s Bazaar, fiind pentru prima dată în istoria de 155 de ani a revistei când o primă doamnă apare pe copertă, potrivit unui comunicat al revistei, citat de CNN , informează mediafax.

În articolul principal care a fost scris la începutul acestei primăveri, Jill Biden vorbește despre rolul ei de primă doamnă pentru o țară aflată în criză.


Citește și : Putin a semnat un decret ce simplifică acordarea cetăţeniei ruse copiilor orfani ucraineni

„Chiar și în calitatea de soție de senator, lucram, mergeam la facultate, făceam evenimente de campanie, creșteam copii”, spune Biden în interviu. „Să te prezinți contează. Acesta este sentimentul pe care îl am. Ești epuizat. Pur și simplu o faci”.

Biden vorbește, de asemenea, despre relația sa cu președintele Joe Biden.

„Încerc să fiu un sprijin pentru Joe, pentru că nu știu câți oameni îi spun:<‘A fost grozav>. sau <Afost genial>. Încerc să fiu acea persoană pentru el”, a spus ea. „În unele zile, îl văd pe Joe și îmi spun: <Nu știu cum reușești>. Este pandemia, apoi este războiul, apoi este economia, apoi este prețul benzinei. Te simți ca și cum ai fi trântit”.

Biden împărtășește mai multe anecdote personale în interviu, inclusiv faptul că ea și președintele au dezvoltat un obicei de a se certa prin SMS în timpul administrației Obama, pentru ca Serviciul Secret să nu-i audă certându-se, lucru pe care îl continuă și în prezent. Ei îl numesc „fexting”.

De asemenea, ea vorbește despre dificultățile financiare pe care le-a avut după prima sa scurtă căsătorie, ceea ce a determinat-o să avertizeze femeile să nu se bazeze pe un bărbat.

Citește și : ONU: ‘Creştere exponenţială’ a încălcărilor drepturilor omului imputate armatei din Mali de la începutul lui 2022

„Am știut că nu mă voi mai pune niciodată, niciodată, în acea poziție, în care să simt că nu am finanțele necesare pentru a fi pe cont propriu, că a trebuit să obțin banii printr-o înțelegere de divorț. I-am băgat asta în cap (fiicei mele – n.r.), Ashley: Fii independentă, fii independentă. Și nepoatelor mele. Trebuie să fii capabilă să te descurci singură”, este îndemnul Primei Doamne.

Jill Biden a mai spus în interviul pentru revistă că își setează alarma în fiecare zi pentru răsăritul soarelui, astfel încât să aibă timp pentru ea însăși înainte de a începe ziua.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa

Noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa Rușii au lansat noi atacuri aeriene asupra orașelor Kiev și Odesa în noaptea de sâmbătă spre duminică....

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor”

Ministrul Sănătății, Ala Nemerenco: „Istoria cu impunerea plății poliței de asigurare medicală este un fals și o sperietoare pentru a distruge încrederea oamenilor” Ministrul Sănătății,...

Armata israeliană, în stare de alertă de teama unor atacuri, la împlinirea unui an de război în Gaza

Armata israeliană, în stare de alertă de teama unor atacuri, la împlinirea unui an de război în Gaza Armata israeliană este duminică în stare de...

FOTO/ Ziua Naţională a Vinului e despre o băutură a istoriei şi culturii din Moldova, care uneşte oameni

FOTO/ Ziua Naţională a Vinului e despre o băutură a istoriei şi culturii din Moldova, care uneşte oameni Pe 5 și 6 octombrie, iubitorii de...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.