Premierul Australiei provoacă controverse din cauza unei fotografii

Publicat:

O fotografie de pe Facebook cu premierul australian Malcolm Turnbull ţinându-şi într-o mână nepoata şi în cealaltă o halbă de bere a provocat opinii împărţite în rândul compatrioţilor săi, unii acuzându-l că este iresponsabil, în timp ce alţii, printre care şi rivali politici, au sărit în apărarea sa, relatează DPA, conform agerpres.

Turnbull a postat duminică fotografia pe Facebook, în care premierul poate fi văzut cu o bere într-o mână, în timp ce în cealaltă îşi ţine nepoata. Fotografia a fost realizată sâmbătă seara, la Sydney, la um meci de fotbal australian, şi a fost însoţită de comentariul “Multitasking at the footy”.


Citeşte şi: Incident armat în Texas. Opt oameni au murit, printre care şi atacatorul – VIDEO

“Este scandalos să ţii un copil în braţe când ai alcool în mână”, a scris un comentator, Marg Walker.

“Învăţaţi-i pe copii să bea o bere la fotbal de la o vârstă fragedă. Excelent exemplu de educaţie parentală…”, a scris un alt internaut.

O altă postare, care a fost între timp înlăturată, îl critica pe Turnbull pentru faptul că “ţine în braţe un copil în timp ce jonglează cu o bere”, adăugând că este “dezgustător să vezi pe cineva respirând alcool deasupra unui copil”.

Dar mulţi alţii au sărit în apărarea prim-ministrului, una dintre aceste postări primind 16.000 de like-uri şi având parte de 1.600 de comentarii.

“Văd un bunic care are un moment special cu nepoata sa la un meci de fotbal. Asta este ceva specific australian”, a scris Alma Anderson.

Citeşte şi: Uraganul Irma SCADE în intensitate, dar pericolul persistă

Turnbull şi-a apărat şi el postarea pe care a făcut-o. “Cred că este vorba despre nebunia social media când vedem lucruri de genul acesta”, a declarat el pentru postul de radio Triple M din Sydney luni.

“Atâta timp cât te simţi bine în pielea ta şi eşti tu însuţi, eşti natural, ce poţi face mai mult de atât”, a mai spus el.

Mai mulţi parlamentari, printre care şi liderul opoziţiei Bill Shorten, au sărit şi ei în apărarea prim-ministrului australian.

“Am găsit ceva cu care eu şi Malcolm putem fi de acord. Astea sunt mizerii. Lăsaţi-l să fie bunic”, a scris Shorten pe Twitter.

“Cred că este important să spunem că Australia nu este un stat al bonelor… Este OK să-ţi ţii nepoata într-o mână şi berea în cealaltă”, a declarat senator liberal James Paterson presei la Canberra.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; a fost detectată gripă aviară

Zeci de tigri şi lei în captivitate au murit în Vietnam; animalele erau pozitive la gripă aviară Zeci de tigri şi lei în captivitate au...

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru)

Singurătatea şi dependenţa de internet, printre principalele probleme din domeniul sănătăţii mintale (psihiatru) ''Singurătatea şi dependenţa de internet se vor numără printre principalele probleme de...

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii

Pandemia Covid-19 a scăzut temperatura nocturnă a Lunii Temperatura nocturnă a Lunii a scăzut semnificativ în timpul perioadei de izolare globală din primăvara anului 2020,...

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate

Instanța a decis: rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate Rămășițele lui Diego Maradona pot fi mutate. Decizia aparține unui tribunal din Argentina. Copiii celebrului...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.