Premierul finlandez este criticat pentru că a pozat cu un DECOLTEU prea generos

Publicat:

O fotografie a prim-ministrului finlandez Sanna Marin pentru o revistă de modă a stârnit discuţii pe social media despre profesionalism, relatează miercuri dpa, potrivit agerpres.

Criticii afirmă că poza, care o arată pe politiciană purtând un blazer cu un decolteu adânc şi bijuterii, este prea revelatoare, neprofesionistă şi nepotrivită pentru o femeie în poziţia ei.


Citește și: Olanda legalizează EUTANASIA copiilor bolnavi

Comentariile au fost imediat urmate de mesaje în lanţ de sprijin de la utilizatori pe social media, atât bărbaţi, cât şi femei postând poze cu ei înşişi purtând ţinute similare.

Susţinătorii lui Sanna Marin au acuzat că femeile sunt judecate după aspectul lor mult mai des decât bărbaţii, menţionând imagini topless ale preşedintelui rus Vladimir Putin şi altor bărbaţi politicieni care nu fuseseră catalogate ca neprofesioniste.

Fotografia cu Sanna Marin, în vârstă de 34 de ani, a fost publicată la sfârşitul săptămânii trecute pe pagina de Instagram a revistei de modă Trendi.

Citește și: Uniunea Europeană este pregătită pentru un Brexit DUR

Poza a apărut pe coperta ediţiei din octombrie, cu titlul: “Prim-ministrul Sanna Marin are o poziţie de lider, un rol model, de schimbare de lucruri şi influencer”.

În interviul publicat de revistă şi citat de website-ul nine.com.au, Marin vorbeşte despre “presiunea” şi “epuizarea” pe care le-a trăit în timpul unui an tumultuos, dezvăluind că “aceasta nu este o slujbă obişnuită sau o viaţă normală, dar grea în multe privinţe”.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Proprietarul Louis Vuitton încheie un contract de sponsorizare pe 10 ani cu Formula 1

Proprietarul Louis Vuitton încheie un contract de sponsorizare pe 10 ani cu Formula 1 Gigantul francez de lux LVMH a încheiat un contract de sponsorizare...

Germania îl va primi pe Biden cu cele mai înalte onoruri săptămâna viitoare

Germania îl va primi pe Biden cu cele mai înalte onoruri săptămâna viitoare Germania îl va primi pe preşedintele SUA, Joe Biden, cu cele mai...

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk

Rusia revendică capturarea unui nou sat lângă Pokrovsk Rusia a revendicat sâmbătă capturarea unui nou sat în apropiere de Pokrovsk, un oraş care serveşte drept...

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe

Filmările violurilor lui Gisèle Pelicot, prezentate pentru prima dată în public ca probe Imaginile și clipurile video din timpul abuzurilor lui Gisèle Pelicot au fost...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.