Premierul italian nu este îngrijorat de acuzațiile privind întrevederile lui Barr cu serviciile de informații

Publicat:

Premierul italian Giuseppe Conte nu este îngrijorat cu privire la acuzațiile privind întâlnirile între procurorul general al Statelor Unite, William Barr și oficiali din cadrul serviciilor italiene de informații, a informat joi cabinetul acestuia, relatează Reuters, potrivit mediafax.

Publicația Corriere della Sera a relatat miercuri că Barr s-a întâlnit cu serviciile de informații din Italia ca parte dintr-o investigație a administrației Donald Trump privind ancheta lui Robert Mueller.


Citește și : Juncker: Este nevoie de continuarea discuțiilor privind granița dintre Irlanda și Irlanda de Nord

“Premierul Conte nu consideră acest lucru ca fiind un comportament anormal din partea serviciilor noastre secrete”, se arată într-un comunicat.

Publicația italiană a relatat, fără a cita surse, că premierul a autorizat două întrevederi la Roma între Barr și Gennaro Vecchione, șeful serviciilor italiene de informaţii.

Vecchione a declarat miercuri că nu va face afirmații cu privire la informațiile din presă și că va discuta doar “într-un cadru potrivit”.

Citește și : Atacatorul de la prefectura poliţiei din Paris se convertise la islam ‘în urmă cu 18 luni’

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite

Explozie puternică într-un club din Paris, provocată de o trotinetă electrică; Trei persoane au fost rănite Trei persoane au fost rănite la Paris după ce...

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă

O faimoasă stațiune din Italia este nevoită să refuze turiști din cauză că nu mai are suficientă apă Așezat în vârful unui deal de pe...

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic

Care sunt țările din Europa unde poți fi plătit pentru a fi bunic În unele țări europene, a fi bunic a devenit o ocupație plătită....

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul

Tot mai multe sate din Republica Moldova aleg să se înfrățească cu localități din România. Care ar fi scopul Tot mai multe sate din Republica...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.