Premierul României îi răspunde lui Vladimir Putin și îl numește dictator

Publicat:

Premierul României îi răspunde lui Vladimir Putin și îl numește dictator

Premierul Marcel Ciolacu spune că România, când a aderat la UE, a semnat un acord privind suveranitatea teritorială a Ucrainei, ca răspuns la declarațiile lui Vladimir Putin, care a afrirmat că România, ca și Ungaria, ar putea cere teritorii Ucrainei.

„Nici eu nici dvs. nu o să influențăm vreodată istoria. Înțeleg manipularea pe care o face dictatorul Vladimir Putin, potrivit stiripesurse.ro.


Vezi şi: Putin spune Occidentului că Rusia nu poate fi învinsă în Ucraina (VIDEO) 

România când a aderat la Uniunea Europeană a încheiat acorduri, fiindcă a fost obligată ca toate țările membre ale Uniunii Europene să încheie acorduri privind suveranitatea teritorială și granițele fiecărui stat.

De aceea, câteodată mă mai supără când aud acea poveste – mai ales când vin alegerile – cu ungurii sau maghiarii care vin și ne fură Ardealul…”, spune Marcel Ciolacu.

El amintește că toate statele din UE au semnat acest acord.

„În ceea ce privește cum s-a format Ucraina, eu vă spun un singur lucru: Ucraina este un stat suveran și independent, iar poporul ucrainean este suveran să-și decidă destinul, cum și noi ni-l decidem pe al nostru.

Vladimir Putin a vorbit despre România într-un interviu

Agresorul în acel război este Vladimir Putin. Restul, cum vrem să prezentăm istoria și cum s-o reașezăm cum ne convine, m-ați pierdut de client”, afirmă Ciolacu.

Citește și : Peste 800 de oficiali occidentali au semnat o scrisoare critică la adresa politicii faţă de Israel şi Gaza

Aici interviul integral cu Vladimir Putin

Vladimir Putin a spus într-un interviu că după Al Doilea Război Mondial, România şi Ungaria „şi-au pierdut o parte din teritorii, care au fost date Ucrainei Sovietice, şi ele rămân încă parte a Ucrainei”.

„Deci, în acest sens, avem toate motivele să spunem că Ucraina este un stat artificial care a fost modelat după voinţa lui Stalin”, președintele Rusiei.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene

UE promite un ajutor de urgenţă de 400 de milioane de euro Autorităţii Naţionale Palestiniene Comisia Europeană a anunţat vineri că va oferi Autorităţii Naţionale...

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova

O companie românească din domeniul colectării deșeurilor medicale și chimice va investi în Republica Moldova O companie din România, care activează în domeniul colectării și neutralizării...

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT

O actualizare făcută de Crowdstrike a provocat pana globală IT Aeroporturi, bănci, spitale și magazine din întreaga lume au fost afectate vineri de o pană...

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană

Discuții despre rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană Subiectul privind rolul Parlamentului în procesul de aderare a Republicii Moldova...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.