Premierul slovac, spitalizat cu câteva zile înainte de alegerile parlamentare

Publicat:

Prim-ministrul slovac Peter Pellegrini a fost spitalizat duminică, cu doar câteva zile înainte de alegerile parlamentare din ţara sa, relatează DPA, scrie agerpres.

“În cel mai prost moment, sănătatea mea m-a dezamăgit”, a postat duminică politicianul din partidul social-democrat Smer pe pagina sa de Facebook. El speră totuşi să se întoarcă curând la lucru.


Citește și : Un fost pasager de pe nava Diamond Princess a murit

Potrivit informaţiilor oficiale, politicianul în vârstă de 44 de ani suferă de o infecţie respiratorie şi are febră mare.

Pellegrini a participat joi şi vineri la summitul UE de la Bruxelles privind viitorul buget multianual al blocului comunitar.

Cei peste patru milioane de votanţi din Slovacia aleg un nou parlament, Consiliul naţional, sâmbătă.

Rezultatul alegerilor ar urma să fie neconcludent, potrivit aşteptărilor. Potrivit unui recent sondaj de opinie, partidul Smer al lui Pellegrini e creditat cu 16,9% din voturi, urmat de partidul de opoziţie Olano (Oameni obişnuiţi), cu 15,5% şi formaţiunea radicală de dreapta LSNS (Partidul popular Slovacia noastră), cu 10,3% din voturi.

Citește și : Bilanțul cazurilor de coronavirus crește în Italia. Autoritățile caută pacientul zero

Din cauza problemelor de sănătate, şeful guvernului a lipsit duminică de la o dezbatere programată de multă vreme la televiziunea publică, alături de preşedinţii celorlalte partide parlamentare.

URMĂREȘTE-NE PE:

CITESTE SI

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău

Diaspora Business Forum 2024, în august, la Chișinău La sfârșitul celei de-a treia săptămâni a lunii august, la Chișinău va fi organizat Diaspora Business Forum...

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă

Încă un moldovean acuzat de crimă în Italia. Ar fi ucis bătrânul de care avea grijă Încă un cetățean moldovean este acuzat de comiterea unei...

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon

Un moldovean este acuzat în Italia că şi-a strangulat iubita şi apoi a aruncat-o de la balcon Angelina Soares De Souza, o femeie de 46...

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele

350 de șacali din Delta Dunării vor fi împușcați pentru a limita pagubele Ca urmare a sesizărilor repetate din partea populației locale cu privire la...

ȘTIRIPESURSE.RO

Loading RSS Feed

ULTIMELE ȘTIRI

Campanii publicitare
    sales banner

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.